Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Raising Dion, Peaky Blinders, Stanley H en meer

  •  
03-10-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Peaky Blinders S05
Na het weekend een dubbele dosis Walking Dead: seizoen negen komt naar Netflix en seizoen tien start op Fox.
Peaky Blinders S05 (vrijdag 04/10, Netflix) Brits misdaaddrama over de familie Shelby. Tommy Shelby is inmiddels parlementslid en wordt benaderd door de fascistische politicus Oswald Mosley. Lees de recensie.
Raising Dion (vrijdag 04/10, Netflix) Familiedrama over een weduwe die ontdekt dat haar 7-jarige zoontje beschikt over meerdere superkrachten. Met ook een bijrolletje voor producent Michael B. Jordan. Lees de recensie.
Big Mouth S03 (vrijdag 04/10, Netflix) Schaamteloze animatieserie over pubers die 'advies' krijgen van hun persoonlijke hormoonmonsters. Met stemmen van nieuwkomers Ali Wong en Thandie Newton. Bekijk de trailer.
In the Tall Grass (vrijdag 04/10, Netflix) Horrorfilm naar een verhaal van Stephen King en diens zoon Joe Hill, over verschillende mensen die verdwalen in het hoge gras. Van de maker van Cube en Splice. Lees de recensie.
Rotten S02 (vrijdag 04/10, Netflix) Documentaireserie die diep ingaat op de huidige staat van de levensmiddelensector. De makers onthullen onsmakelijke feiten en geheime krachten die bepalen wat wij uiteindelijk eten.
Creeped Out S02 (vrijdag 04/10, Netflix) Britse horrorserie voor kinderen over een figuur met een masker op die De Nieuwsgierige wordt genoemd. Hij verzamelt verhalen over allerlei duistere en mysterieuze onderwerpen.
Four Weddings and a Funeral (vrijdag 04/10, Videoland) Romantische serie geïnspireerd door de gelijknamige film met Andie MacDowell en Hugh Grant, over (liefdes)perikelen op een bruiloft in Londen. Bekijk de trailer.
Those Who Kill (vrijdag 04/10, NPO Start Plus) Deense misdaadserie over een eenheid van de politie in Kopenhagen, die zich specialiseert in seriemoordenaars. Kreeg tevens een aantal buitenlandse remakes. Lees de recensie.
Goliath S03 (vrijdag 04/10, Amazon) Advocaat Billy McBride (Billy Bob Thornton) neemt het op tegen een rijke rancher (Dennis Quaid). Goliath werd ooit bedacht door genrespecialist David E. Kelley. Bekijk de trailer.
Stanley H (zaterdag 05/10, NPO Start Plus) Vierdelige dramaserie over bankovervaller en drugscrimineel Stanley Hillis (Jeroen Spitzenberger) en de IRT-affaire, waar ook de politie bij betrokken was. Bekijk de trailer.
Criminal Minds (maandag 07/10, Videoland en Ziggo) Criminal Minds draait om een eenheid van de FBI die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. De eerste veertien seizoenen bij Ziggo en Videoland. Lees hier meer.
The Walking Dead S10 (maandag 07/10, Fox) Danai Gurira (Michonne) neemt dit seizoen afscheid, maar de cast werd weer uitgebreid met Thora Birch (Ghost World) en Kevin Carroll (The Leftovers). Bekijk de trailer.
Deon Cole: Cole Hearted (dinsdag 08/10, Netflix) Stand-up special van Deon Cole, bekend van Black-Ish. Hij legt uit wanneer je Jezus zou moeten bedanken en vertelt waarom comedy de laatste pure vorm van expressie is.
The Walking Dead S09 (woensdag 09/10, Netflix) De oorlog met de Saviors en Negan is ten einde en Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn manschappen proberen een nieuwe wereld op te bouwen. Lees de recensie.
Rhythm + Flow (woensdag 09/10, Netflix) Netflix betreedt de wereld van de talentenjachten en zoekt met beroemde juryleden (onder anderen Cardi B, T.I. en Chance The Rapper) naar hiphop talenten. Bekijk de trailer.
Riverdale S04 (donderdag 10/10, Netflix) De opener van het vierde seizoen is een eerbetoon aan de overleden Luke Perry, die in het tienerdrama gestalte gaf aan Archies vader. Weer elke week een aflevering. Bekijk de trailer.
Ultramarine Magmell (donderdag 10/10, Netflix) Japanse animatieserie die zich afspeelt in een wereld waarin ooit abrupt een nieuw continent is ontstaan. Een beroepsredder biedt hulp aan mensen die dit continent bezoeken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!