Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Prison Girls, Unforgotten en Free Rein

  •  
04-07-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Unforgotten S03
Weinig nieuws op Netflix dit weekend: de vod-dienst zal er ongetwijfeld van uitgaan dat iedereen nog druk bezig is met het kijken van het nieuwe seizoen van Stranger Things.
Unforgotten S05 (vandaag 05/07, NPO Start Plus) Een 'cold case' wordt heropend wanneer tijdens wegwerkzaamheden de resten van een vrouw opduiken. Alle zes de afleveringen zijn te zien. Bekijk de trailer.
Prison Girls (vandaag 05/07, NPO 3) Realityshow over een vrouwengevangenis in de staat Massachusetts, waar zo'n tweehonderd mensen zitten opgesloten. Is al te zien op NPO Start Plus en nu ook wekelijks op NPO 3.
Free Rein S03 (zaterdag 06/07, Netflix) Serie voor het hele gezin over een 15-jarig meisje dat een zomer doorbrengt op een eiland voor de kust van Engeland. Ze bouwt een band op met een mysterieus paard.
63 Up (maandag 08/07, NPO Start Plus) Documentairereeks van regisseur Michael Apted, in de jaren zestig begonnen als een interview met veertien zevenjarige Britten. Elke zeven jaar worden ze opnieuw geportretteerd.
Down the Road (maandag 08/07, NPO Start Plus) Realityshow waarin Dieter Coppens een reis onderneemt met zes mensen met het syndroom van Down. Dagelijks te zien op NPO 3, en vooruit te kijken op NPO Start Plus.
Legion S03 (dinsdag 09/07, Fox en Ziggo) Marvel-serie over de schizofrene maar krachtige mutant David Haller. De afleveringen verschijnen steeds een dag na de uitzending tevens on demand bij Ziggo. Bekijk de trailer.
Family Reunion (woensdag 10/07, Netflix) Sitcom over een Amerikaans gezin dat naar het diepe zuiden reist, waar ze herenigd worden met de rest van de familie en kennismaken met nieuwe gebruiken. Bekijk de trailer.
Parchis: El Documental (woensdag 10/07, Netflix) Documentaire over Parchis, een Spaanse kinderband met zowel jongens als meisjes, die enorm populaire was in de jaren tachtig. Met archiefbeelden en nieuwe interviews.
Mary Kills People S03 (woensdag 10/07, Ziggo) De verpleegkundige Mary Harris (Caroline Dhavernas, Alana Bloom in de serie Hannibal) helpt in het geheim terminaal zieke patiënten met het vervullen van hun doodswens.
Tell Me a Story (donderdag 11/07, Videoland) Klassieke sprookjes worden geïnterpreteerd als een modern misdaadverhaal. De serie werd bedacht door Kevin Williamson, de maker van The Vampire Diaries. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!