Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Poldark, 6 Underground, The Expanse en meer

  •  
12-12-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
6 Underground
Later in de week verschijnen Kingdom (Videoland) en de nieuwe serie van de maker van Gossip Girl (Netflix).
6 Underground (vrijdag 13/12, Netflix) Grootschalige actiefilm van Michael Bay, waarin een miljonair (Ryan Reynolds) zijn dood in scène zet en een team samenstelt voor een zeer gevaarlijke missie. Lees de recensie.
The Expanse S04 (vrijdag 13/12, Amazon) Sciencefictionserie die vorig jaar de overstap maakte van Netflix naar Amazon. De bemanning van het ruimteschip de Rocinante verkent nieuwe werelden. Lees de recensie.
The Grand Tour: Seamen (vrijdag 13/12, Amazon) Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May maken een roadtrip door Vietnam en Cambodja. Ze verruilden de auto deze keer voor de boot. Bekijk de trailer.
Shetland S05 (vrijdag 13/12, NPO Start Plus) Britse detectiveserie die zich afspeelt op de eilanden ten noorden van Schotland. In de eerste aflevering spoelen er lichaamsdelen aan op een van de stranden. Lees de recensie.
Kingdom (zaterdag 14/12, Videoland) Familiedrama over een MMA-vechter (Frank Grillo) die samen met zijn disfunctionele gezin een sportschool runt. Alle drie de seizoen van de serie zijn terug te kijken. Lees hier meer.
Poldark S05 (zaterdag 14/12, NPO Start Plus) Brits kostuumdrama dat zich afspeelt in de 18e eeuw. Aan de start van de vijfde en laatste reeks reist Poldark naar Londen om een oude vriend te helpen. Lees de recensie.
A Wedding, a Funeral, a Christening (zondag 15/12, NPO Start Plus) Familiedrama over twee families uit Zweden. Ze zijn op verschillende manieren met elkaar verbonden en maken ups en downs mee. Lees de recensie.
Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America (dinsdag 17/12, Netflix) Na zijn rol in Crazy Rich Asians en zijn bijdragen aan The Daily Show stapt Ronny Chieng nu het podium op voor een eigen stand-up special.
Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer (woensdag 18/12, Netflix) Docureeks over een gestoorde crimineel die filmpjes van dierenmishandeling online plaatst en de mensen die hem proberen op te sporen.
Soundtrack (woensdag 18/12, Netflix) Muzikale dramaserie van Joshua Safran (lange tijd de showrunner van Gossip Girl) over de (romantische) levens van verschillende mensen in de stad Los Angeles. Bekijk de trailer.
The Righteous Gemstones (woensdag 18/12, Ziggo) Komische serie van Danny McBride (Eastbound & Down) over een familie van excentrieke evangelisten. McBride is te zien met John Goodman. Bekijk de trailer.
After The Raid (donderdag 19/12, Netflix) Documentaire over de gevolgen van een inval van de immigratiedienst, die emotionele sporen achterlaat in een klein stadje waar de mensen met veel vragen komen te zitten.
Twice Upon a Time (donderdag 19/12, Netflix) Romantische dramaserie uit Frankrijk over een man die mysterieus pakket krijgt thuisbezorgd. Daarmee kan hij een tijdportaal openen en proberen zijn ex terug te winnen.
Ultraviolet S02 (donderdag 19/12, Netflix) Poolse misdaadserie waarin amateur-detectives een eigen online gemeenschap oprichten. Met de kracht van het collectief en de allernieuwste technologieën lossen ze zaken op.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!