Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Derry Girls, Dear White People en Patriot Act

  •  
01-08-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Derry Girls S02
Ook in de loop van de week verschijnt er met A Very English Scandal (NPO), Scrubs (Videoland en Zigggo) en Wu Assassins (Netflix) nog genoeg nieuws.
Dear White People S03 (vrijdag 02/08, Netflix) Studente Samantha White probeert in haar radioshow de vooroordelen van haar medescholieren op humoristische wijze bespreekbaar te maken. Lees de recensie.
Derry Girls S02 (vrijdag 02/08, Netflix) Coming-of-age verhaal over vijf tieners in Noord-Ierland gedurende de jaren negentig. Ondanks het geweld op de achtergrond valt er genoeg te lachen. Lees de recensie.
Otherhood (vrijdag 02/08, Netflix) Komische film waarin Patricia Arquette, Angela Bassett en Felicity Huffman een road trip ondernemen naar New York, om hun volwassen zonen te verrassen. Lees de recensie.
Basketball or Nothing (vrijdag 02/08, Netflix) Realityshow over het basketbalteam van een middelbare school in Navajo Nation. Ze willen kampioen van Arizona worden om de lokale bevolking trots te maken.
She-Ra and the Princesses of Power S03 (vrijdag 02/08, Netflix) Het vrouwelijke antwoord op He-Man keerde terug in een animatieserie van Dreamworks. De cast werd voor dit seizoen uitgebreid met Geena Davis.
This Is Football (vrijdag 02/08, Amazon) Zesdelige documentaire over de impact van 'the most beautiful game' op mensen van over de hele wereld, die ook laat zien hoe de sport mensen kan helpen. Bekijk de trailer.
Press (vrijdag 02/08, NPO Start Plus) Drama van Mike Bartlett (Doctor Foster) over de gang van zaken achter de schermen bij twee kranten: het prestigieuze The Herald en de tabloid The Post. Lees de recensie.
Patriot Act with Hasan Minhaj (zondag 04/08, Netflix) Vanaf zondag weer elke week een nieuwe aflevering van Patriot Act, waarin Hasan Minhaj (The Daily Show) misstanden aan de kaak probeert te stellen.
Enter the Anime (maandag 05/08, Netflix) Anime wordt steeds populairder, maar wat houdt dit genre nu precies in? Aan de hand van gesprekken met kenners en makers tracht deze docu een antwoord te geven.
A Very English Scandal (maandag 05/08, NPO Start Plus) Waargebeurde miniserie waarin een politicus (Hugh Grant) bang is dat een voormalige geliefde (Ben Whishaw) uit de school klapt. Lees de recensie.
Flack (maandag 05/08, NPO 3) Komische dramaserie uit Engeland, met Oscarwinnaar Anna Paquin (The Piano, True Blood) als een talentvolle PR-manager met een zeer chaotisch privé-leven. Lees de recensie.
No Good Nick S02 (maandag 05/08, Netflix) Sitcom met Melissa Joan Hart en Sean Astin als een stel met twee kinderen. Op een dag staat er een jonge meisje voor de deur die beweert dat ze een ver familielid is.
Scrubs (maandag 05/08, Videoland en Ziggo) Komische serie over de werknemers van het fictieve Sacred Heart Hospital. Alle seizoenen (182 afleveringen) komen na het weekend naar Ziggo en naar Videoland.
S.W.A.T. (dinsdag 06/08, Ziggo) Shemar Moore (Criminal Minds) leidt een speciale politie-eenheid die opereert in de buurt waar hij opgroeide. Daardoor komt hij voor lastige dilemma's te staan. Bekijk de trailer.
The Naked Director (donderdag 08/08, Netflix) Biografische serie over pornograaf Toru Muranishi. In de jaren tachtig zorgde hij in Japan voor een ware revolutie op het gebied van erotiek. Bekijk de trailer.
Wu Assassins (donderdag 08/08, Netflix) Martial arts-serie waarin Iko Uwais (bekend van The Raid) verwikkeld raakt in de strijd om een eeuwenoude kracht en verandert in een 'Wu Assassin'. Bekijk de trailer.
Dollar (donderdag 08/08, Netflix) Dramaserie uit het Midden-Oosten, waarin secretaresse Zeina samen met de zelfverzekerde Tarek jacht maakt op een ongrijpbaar dollarbiljet dat heel veel geld waard zou zijn.
The Five (donderdag 08/08, Videoland) Misdaadserie van Harlan Coben (Safe) over een jongen die ooit verdween in de bossen. Jaren later stuit men tijdens een moordonderzoek op zijn DNA. Bekijk de trailer.
Buzz (donderdag 08/08, Ziggo) Documentaire over de periode waarin auteur Buzz Bissinger (de schrijver van Friday Night Lights, dat een tv-serie werd) werkte aan de alles onthullende memoires van Caitlyn Jenner.
BH90210 (donderdag 08/08, Fox) Bijna alle acteurs uit de klassieke soap keerden terug voor deze doorstart, waarin ze zowel zichzelf als hun vertrouwde personages spelen. Wekelijks een aflevering. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!