Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Ozark, Outlander, Jack Ryan en nog veel meer

  •  
30-08-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Ozark S02
Netflix pakt vandaag uit met het tweede seizoen van Ozark en voegt morgen het derde seizoen van Outlander toe. Amazon hoopt hoge ogen te gooien met Jack Ryan en verder komt de HBO-serie Enlightened naar Ziggo.
Ozark S02 (vandaag 31/08, Netflix) Duister misdaaddrama met Jason Bateman en Laura Linney. In het tweede seizoen van de serie stuurt het drugskartel een meedogenloze advocaat (Janet McTeer) op het echtpaar af. Bekijk de trailer.
Paradise PD (vandaag 31/08, Netflix) De animatieserie Paradise PD is een soort variant op Brickleberry, alleen nu met politieagenten in plaats van parkwachters. Tom Kenny en David Herman zijn ook opnieuw te horen. Bekijk de trailer.
Ultimate Beastmaster S03 (vandaag 31/08, Netflix) Honderd atleten uit negen verschillende landen proberen de ultieme hindernisbaan The Beast te bedwingen. Sylvester Stallone is één van de producenten van de realityshow. Bekijk de trailer.
The Comedy Lineup S02 (vandaag 31/08, Netflix) Tweede reeks afleveringen van de serie waarmee Netflix aanstormende komieken een podium biedt. Elk nieuw talent krijgt een blok van 15 minuten om zijn beste materiaal te presenteren.
Las Leyes de la Termodinámica (vandaag 31/08, Netflix) In deze Spaanse film gebruikt een natuurkundige de wetten van thermodynamica om romantiek te beschrijven, maar als hij zelf liefde vindt blijken zijn theorieën niet te kloppen.
Jack Ryan (vandaag 31/08, Amazon) Na vijf films en vier verschillende acteurs mag de door Tom Clancy bedachte Jack Ryan het nu proberen in een tv-serie. Hij wordt gespeeld door John Krasinski (The Office). Bekijk de trailer.
Outlander S03 (zaterdag 01/09, Netflix) Het derde seizoen was voorheen enkel te zien bij Ziggo, maar komt nu ook naar Netflix. In de serie beleeft een tijdreizende verpleegster een romance met een Schotse strijder. Lees de recensie.
Once Upon a Time S07 (zaterdag 01/09, Netflix) Het zevende seizoen van Once Upon a Time was in Nederland al beschikbaar bij twee aanbieders (Ziggo en Videoland), maar de afsluitende reeks komt zaterdag ook nog naar Netflix.
La Catedral del Mar (zaterdag 01/09) Eerste seizoen van de Spaanse dramaserie. In het Barcelona van de 14e eeuw is een horige vastberaden om vrijheid en rijkdom te bereiken, waarbij hij echter stuit hij op minachting van de adel.
Enlightened (zaterdag 01/09, Ziggo) Na Big Little Lies en The Tale is Laura Dern straks ook op Ziggo te zien in beide seizoenen van Enlightened. Ze speelt een vrouw die na een inzinking haar leven weer oppakt. Bekijk de trailer.
Vikings S04B (zaterdag 01/09, Ziggo) De laatste tien afleveringen van het vierde seizoen over de vikingen ontbraken nog op Ziggo, maar worden alsnog aan het aanbod toegevoegd. Lees onze recensie van de historische dramaserie.
Familie Kruys S04 (zondag 02/09, RTL 4 en Videoland) Het tweede seizoen van de serie met Linda de Mol gaat zondag in première op RTL 4 en start dan tevens op Videoland. Het derde seizoen eindigde vorig jaar met een cliffhanger.
En de kijktips voor na het weekend....
Devious Maids (maandag 03/09, Videoland en Ziggo) Verplichte kost voor de fans van de serie Desperate Housewives. In Devious Maids volgen we een aantal huishoudsters in Beverly Hills. Alle vier de seizoenen nu bij Ziggo en Videoland.
Greyzone (maandag 03/09, NPO) Scandinavische thrillerserie die zich graag wil meten met Homeland. Drone-ingenieur Victoria Rahbek (Birgitte Hjort Sørensen uit Borgen) raakt plots betrokken bij een terroristische plot. Bekijk de trailer.
Wanderlust (dinsdag 04/09, BBC) Nadat haar seksleven is ingedut stelt Toni Collette aan haar man voor om met andere mensen te experimenteren. De erotische dramaserie komt in oktober overigens ook nog naar Netflix. Bekijk de trailer.
Midsomer Murders S20 (woensdag 05/09, NPO) Alweer twintigste jaargang van de Britse misdaadserie. Tom Barnaby (John Nettles) en Jamie Winter (Nick Hendrix) krijgen deze keer gezelschap van patholoog Fleur Perkins (Annette Badland).
Blindspot S03 (donderdag 06/09, Veronica) Het derde seizoen van de actieserie Blindspot is vanaf donderdag te zien in Nederland. In de derde reeks worden nieuwe tatoeages ontdekt, die nu ook geheimen van de FBI onthullen. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!