Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Nieuwe Buren, The Society, Easy en nog veel meer

  •  
09-05-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Nieuwe Buren S04
Vanaf zondag ook weer wekelijks Patriot Act with Hasan Minhaj op Netflix en na het weekend volgen docu's over Muhammad Ali (Ziggo) en Bill Clinton (NPO Start Plus).
Foto credit: RTL
The Society (vandaag 10/05, Netflix) Tienerdrama geïnspireerd door het boek Lord of the Flies, over een aantal jongeren die zich plots bevinden in een wereld zonder ouders, waarna alles uit de hand loopt. Bekijk de trailer.
Easy S03 (vandaag 10/05, Netflix) Serie met losse verhalen, met hier en daar wat overlap, over mensen in Chicago, die zich door een doolhof van liefde, seks, cultuur en technologie heen manoeuvreren. Bekijk de trailer.
O Mecanismo S02 (vandaag 10/05, Netflix) Braziliaanse misdaadserie van de makers van Narcos, over twee agenten die stuiten op witwaspraktijken van de overheid en een web van corruptie blootleggen. Bekijk de trailer.
Wine Country (vandaag 10/05, Netflix) Komische film over vriendinnen die een uitstapje maken naar Napa. Regiedebuut van actrice Amy Poehler (Parks and Recreation), die zelf ook een hoofdrol vertolkt. Bekijk de trailer.
Jailbirds (vandaag 10/05, Netflix) Realityshow over het leven van verschillende vrouwen in een gevangenis in Sacramento. Ze zijn constant in gevecht met de bewakers en met elkaar, maar er ontstaan ook vriendschappen.
ReMastered: The Lion's Share (vandaag 10/05, Netflix) Maandelijkse documentaireserie waarin steeds een mysterie uit de muziekwereld wordt onderzocht, met dit keer aandacht voor het nummer The Lion Sleeps Tonight.
Dry Martina (vandaag 10/05, Netflix) Komische dramafilm uit Chili. Na een opmerkelijke ontmoeting met een fan, en een rendez-vous met de ex-vriend van die fan, beleeft een toch al erg losbandige zangeres een wild avontuur.
Gente que viene y bah (vandaag 10/05, Netflix) Komische dramafilm uit Spanje. Nadat haar vriend is vreemdgegaan keert een vrouw terug naar haar geboortestad, waar haar excentrieke familie haar zoveel mogelijk wil steunen.
Nieuwe Buren S04 (vandaag 10/05, Videoland) Nederlandse dramaserie met vast acteurs Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans, waarin straks nogmaals twee nieuwe koppels geïntroduceerd worden. Bekijk de trailer.
Public Enemy (vandaag 10/05, NPO Start Plus) Fictieve thrillerserie over de vrijlating van een kindermoordenaar die twintig jaar vastzat. Het titelpersonage werd losjes gebaseerd op de beruchte Marc Dutroux. Bekijk de trailer.
Sneaky Pete S03 (vandaag 10/05, Amazon) Pete (Giovanni Ribisi) zet een nieuwe zwendel op en schakelt dit seizoen de hulp in van Julia (Marin Ireland). Sneaky Pete is afkomstig van Graham Yost (Justified). Bekijk de trailer.
Manhunt (zaterdag 11/05, NPO Start Plus) Waargebeurde misdaadserie over de klopjacht na de moord op Amélie Delagrange, een 22-jarige Franse studente die in Engeland om het leven werd gebracht. Bekijk de trailer.
Patriot Act with Hasan Minhaj S03 (zondag 12/05, Netflix) Vanaf dit weekend elke week een nieuwe aflevering, waarin Hasan Minhaj steeds een ander heikel punt uit het politieke en culturele landschap onder de loep neemt.
My Dad Wrote a Porno (maandag 13/05, Ziggo) Registratie van de voorstelling gebaseerd op de bekende podcast, waarin Jamie Morton voorleest uit een erotische novelle die werd geschreven door zijn vader. Bekijk de trailer.
Malibu Rescue (maandag 13/05, Netflix) Komische film voor het hele gezin, waarin een jongen gedwongen wordt een zomerlange opleiding tot strandwacht te volgen. Later dit jaar verschijnt er ook een Malibue Rescue-serie.
Still Laugh-In: The Stars Celebrate (dinsdag 14/05, Netflix) Een met bekende komieken gevuld eerbetoon aan Laugh-In, een oude sketchshow van ABC. Oud-castlid Lily Tomlin (Grace and Frankie) is ook van de partij.
Revisions (dinsdag 14/05, Netflix) Japanse animatieserie waarin een stad door de tijd reist en in het jaar 2388 belandt. Een agent lijft een stel tieners in om samen te kunnen vechten tegen vijandige cyborgs genaamd Revisions.
What's My Name: Muhammad Ali (woensdag 15/05, Ziggo) Uitgebreide documentaire met een speelduur van in totaal 160 minuten, over de legendarische bokser Muhammad Ali. Antoine Fuqua (Training Day) regisseerde.
The Clinton Affair (woensdag 15/05, NPO Start Plus) Zesdelige documentairereeks over het schandaal rond president Bill Clinton en stagiair Monica Lewinsky, nu gezien vanuit het huidige #MeToo-tijdperk. Bekijk de trailer.
Good Sam (donderdag 16/05, Netflix) Familiefilm gebaseerd op een boek. Een journaliste vindt liefde terwijl ze werkt aan het verhaal van een mysterieuze weldoener, die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Bull S02 (donderdag 16/05, Videoland) Dramaserie over een speciale psycholoog (Michael Weatherly) die cliënten helpt met het voorbereiden van rechtszaken. Losjes gebaseerd op de begindagen van de carrière van Dr. Phil.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!