de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Mortel, Fear Street, Nurses, Mine en veel meer

  •    •  
01-07-2021
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Fear Street 1994
Vanaf komende maandag is het Silence of the Lambs-vervolg Clarice wekelijks te zien op Fox.
Mortel S02 (vrijdag 02/07, Netflix) Bovennatuurlijke misdaadserie uit Frankrijk waarin twee middelbare scholieren een dealtje sluiten met een magisch wezen en superkrachten krijgen. Ze proberen samen een moord op te lossen.
Big Timber (vrijdag 02/07, Netflix) Canadese realityserie over een houthakker en zijn team, die het opnemen tegen de elementen en lastig materiaal om goed hout te kunnen kappen en dit te transporten vanuit Vancouver Island.
The 8th Night (vrijdag 02/07, Netflix) Koreaanse horrorfilm over een met een gebedssnoer en een bijl bewapende monnik, die jacht maakt op een eeuwenoude geest die bezit neemt van mensen en de poorten van de hel opent.
Fear Street Part I: 1994 (vrijdag 02/07, Netflix) Horrorfilm naar de boeken van R.L. Stine (Goosebumps) over duivelse krachten die al eeuwenlang een stadje teisteren. Volgende week verschijnt het vervolg. Bekijk de trailer.
Haseen Dillruba (vrijdag 02/07, Netflix) Thrillerfilm uit India over een vrouw die verdacht wordt van de moord op haar man. Ze onthult de details van hun problematische huwelijk, die de waarheid echter verder vertroebelen.
The Tomorrow War (vrijdag 02/07, Amazon Prime Video) Sciencefictionfilm waarin onze planeet bezoek krijgt van tijdreizigers, die meer soldaten zoeken (in dit geval Chris Pratt) voor een oorlog tegen aliens. Lees de recensie.
Glow Up: The Next Makeup Star S02 (zaterdag 03/07, Netflix) Competitieve realityshow afkomstig van de BBC, waarin make-upartiesten de strijd met elkaar aangaan in de hoop een succesvolle carrière te kunnen beginnen.
Nurses (zaterdag 03/07, Videoland) Canadese dramaserie over jonge hulpverleners in een ziekenhuis in Toronto. Ze wijden hun leven aan het helpen van anderen, maar hebben ook zo hun eigen problemen. Lees hier meer.
S.W.A.T. S03 (zaterdag 03/07, Videoland) Actieserie over een politie-eenheid in L.A. onder leiding van Daniel 'Hondo' Harrelson (Shemar Moore), die dit seizoen te maken krijgt met een reeks bomaanslagen. Lees hier meer.
Mine (zondag 04/07, Netflix) Koreaanse dramaserie over twee vrouwen in een conglomeraat wier levens gehuld zijn in geheimen en leugens. Ze laten zich door niets en niemand stoppen in hun zoektocht naar het ware geluk.
Twin (maandag 05/07, NPO 3) Zweeds misdaaddrama waarin een man (Kristofer Hivju) de identiteit van zijn overleden tweelingbroer aanneemt om diens vrouw, die hem per ongeluk doodde, te beschermen. Bekijk de trailer.
The Drowning (maandag 05/07, NPO 2) Brits misdaaddrama waarin een getraumatiseerde moeder ooit haar zoontje verloor tijdens een picknick aan het water. Tien jaar later denkt ze dat ze hem gezien heeft. Bekijk de trailer.
De Slet van 6 VWO S04 (maandag 05/07, NPO 3) Tienerdrama waarin een jonge vrouw zo haar vraagtekens zet bij de zelfmoord van een erg populaire leeftijdsgenoot die het slachtoffer lijkt te zijn van slutshaming. Lees hier meer.
Lost (maandag 05/07, Videoland) Dramaserie over 48 overlevenden van een vliegtuigramp die stranden op een mysterieus eiland dat bovennatuurlijke geheimen lijkt te waarborgen. Alle seizoenen komen beschikbaar. Lees de recensie.
Clarice (maandag 05/07, Fox) Vervolg op The Silence of the Lambs waarin Clarice Starling (Rebecca Breeds) nu zonder hulp van Hannibal op jacht gaat naar gestoorde criminelen. Elke week een dubbele aflevering. Bekijk de trailer.
I’ll Be Gone in the Dark (maandag 05/07, Ziggo Movies & Series XL) Nieuwe aflevering van de bejubelde documentaireserie over de jacht op de Golden State Killer, naar aanleiding van de veroordeling van de seriemoordenaar.
I Think You Should Leave S02 (dinsdag 06/07, Netflix) Komedieserie met allerlei absurde sketches, afkomstig van Tim Robinson (Detroiters, Saturday Night Live). Bob Odenkirk heeft dit seizoen een gastrolletje. Bekijk de trailer.
’t Schaep met de vijf Pooten (dinsdag 06/07, Ziggo Movies & Series) Komische serie rond de werknemers en stamgasten van het in de Jordaan gevestigde buurtcafé 't Schaep. In en rond het café worden de laatste roddels besproken.
Clarice (dinsdag 06/07, Ziggo Movies & Series) Vervolg op The Silence of the Lambs met Rebecca Breeds als Clarice Starling. De afleveringen die maandag te zien zijn bij Fox, komen steeds op dinsdag naar Ziggo. Bekijk de trailer.
The War Next-door (woensdag 07/07, Netflix) Mexicaanse komedieserie over twee totaal verschillende gezinnen die in een chique buurt komen te wonen. De strijd tussen de vrouwen des huizes ontspoort in een regelrechte oorlog.
The Mire S02 (woensdag 07/07, Netflix) Poolse misdaadserie over de moord op een hoer en een kampleider in de jaren tachtig. De manier waarop de politie de zaak afhandelt maakt twee lokale journalisten ontzettend achterdochtig.
Major Grom: Plague Doctor (woensdag 07/07, Netflix) Russische actiefilm over een door een gemaskerde schurk aangericht bloedbad dat een stad in chaos brengt. Een rebelse agent en zijn onervaren partner onderzoeken de boel.
Cat People (woensdag 07/07, Netflix) Na Poeslief nog meer aandacht voor katten op Netflix. In de documentaireserie Cat People vertellen de grootste kattenliefhebbers verhalen over hun charmante en vaak eigenzinnige viervoeters.
Dogs S02 (woensdag 07/07, Netflix) Naast kattenliefhebbers komen ook de mensen die van honden houden aan hun trekken: in het tweede seizoen van Dogs staan opnieuw verhalen over de hechte band tussen hond en mens centraal.
Monsters at Work (woensdag 07/07, Disney+) Animatieserie gebaseerd op de Monsters Inc-films, waarin enge monsters plaatsmaken voor grappige monsters. Ook Billy Crystal en John Goodman zijn te horen. Bekijk de trailer.
Elise Matsunaga: Once Upon A Crime (donderdag 08/07, Netflix) Documentaireserie uit Brazilië over Elise Matsunaga, die haar rijke man doodschoot en in stukken hakte. Ze vertelt ook zelf over haar schokkende misdaad.
Resident Evil: Infinite Darkness (donderdag 08/07, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de videogames. Leon Kennedy en Claire Redfield stuiten op een enorme samenzwering rondom het beruchte T-virus. Bekijk de trailer.
Blackspace (donderdag 08/07, NPO Plus) Israëlische thrillerserie over een aanslag op een school, gepleegd door gemaskerde mannen. De eerste agent ter plaatse was vroeger zelf ook leerling op de school. Lees hier meer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!