Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Mocro Maffia, All of Us Are Dead, Feria en meer

  •  
27-01-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
All of Us Are Dead
Verder gaat op dinsdag de recente dramafilm Mijn Beste Vriendin Anne Frank in première op Netflix.
Feria: The Darkest Light (vrijdag 28/01, Netflix) Mysterieuze thrillerserie uit Spanje, over twee zussen die in een ware nachtmerrie belanden: ze horen dat hun ouders verantwoordelijk zijn voor een massamoord. Lees de recensie.
In from the Cold (vrijdag 28/01, Netflix) Thrillerserie waarin een Amerikaanse huisvrouw wordt ontvoerd door de CIA: ze hebben haar verleden als Russische spionne opgegraven en willen haar nu rekruteren. Bekijk de trailer.
All of Us Are Dead (vrijdag 28/01, Netflix) Horrorserie uit Zuid-Korea, waarin de beet van een dier op een school zorgt voor de verspreiding van een virus dat geïnfecteerden verandert in gewelddadige monsters. Bekijk de trailer.
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (vrijdag 28/01, Netflix) Parodie op de psychologische thriller, waarin een vrouw (Kristen Bell) denkt dat ze getuige is van een moord. Bekijk de trailer.
Getting Curious with Jonathan Van Ness (vrijdag 28/01, Netflix) Na het grote succes van Queer Eye mocht Jonathan Van Ness een eigen Netflix-serie maken, waarin hij verschillende onderwerpen onderzoekt. Bekijk de trailer.
Home Team (vrijdag 28/01, Netflix) Komische familiefilm met Kevin James uit The King of Queens. In het waargebeurde verhaal is hij te zien als een geschorste NFL-coach die nu alleen nog maar een jeugdteam mag gaan coachen.
Kapil Sharma: I’m Not Done Yet (vrijdag 28/01, Netflix) Eerste Netflix-special van de uit India afkomstige komiek Kapil Sharma. Hij praat over de overmoed achter zijn tweets en over hoe het is om beroemd te worden in Mumbai.
The Orbital Children (vrijdag 28/01, Netflix) Japanse animatieserie die zich afspeelt in het jaar 2045. Twee op de maan geboren kinderen en drie aardse kinderen proberen te overleven na een enorm ongeluk met een ruimtestation.
A Perfectly Normal Family (vrijdag 28/01, NPO 2) Deens familiedrama waarin de vader van de jonge Emma naar buiten treedt als transgender, waarna ze haar nieuwe gezinssituatie een plek moet zien te geven. Lees de recensie.
Mocro Maffia S04 (vrijdag 28/01, Videoland) Misdaadserie over gewelddadige vetes in de onderwereld van Amsterdam. Het vierde seizoen verschijnt op wekelijkse basis en de reeks bestaat uit acht afleveringen. Lees de recensie.
The Guilty (vrijdag 28/01, Canvas) Deense thrillerfilm over een uit zijn functie ontheven agent die telefoontjes bij de alarmcentrale af moet handelen. Hij wordt gebeld door een vrouw die ontvoerd lijkt te zijn. Lees de recensie.
The Legend of Vox Machina (vrijdag 28/01, Amazon Prime Video) Animatieserie gericht op volwassenen, over een groepje buitenbeentjes die drinken en vechten, maar nu samen een magisch rijk van de ondergang moeten redden.
The Afterparty (vrijdag 28/01, Apple TV+) Komische serie over een moord die gepleegd wordt na een reünie op een middelbare school. Tiffany Haddish speelt de rechercheur die de boel moet gaan onderzoeken. Bekijk de trailer.
Bulgasal: Immortal Souls (zaterdag 29/01, Netflix) Koreaanse fantasyserie waarin een man die onsterfelijk is op pad gaat om zijn ziel terug te eisen. Door middel van een wraakactie wil hij een 600 jaar durende vete gaan beëindigen.  
The Falls (zaterdag 29/01, Netflix) Chinese dramafilm waarin een moeder en dochter door coronagevaar samen in quarantaine moeten. Hierdoor worden ze gedwongen om hun uiterst gespannen relatie goed onder de loep te nemen.
Mijn Beste Vriendin Anne Frank (dinsdag 01/02, Netflix) Dramafilm over de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar, die tijdens de oorlog gescheiden worden maar elkaar weer treffen in Bergen-Belsen. Lees de recensie.
Raising Dion S02 (dinsdag 01/02, Netflix) Familiedrama over een alleenstaande moeder (Alisha Wainwright) die ontdekt dat haar jonge zoontje (Ja'Siah Young) superkrachten bezit die hij moet leren te beheersen. Bekijk de trailer.
Alles op Tafel (dinsdag 01/02, Amazon Prime Video) Recente bioscoopfilm met Linda de Mol en Peter Paul Muller over een etentje waarbij alle telefoons op tafel worden gelegd en iedereen alles wat erop binnenkomt moet delen.
Dark Desire S02 (woensdag 02/02, Netflix) Mysterieuze misdaadserie uit Mexico, waarin een noodlottig weekendje weg voor de getrouwde Alma leidt tot hartstocht, maar vervolgens eindigt in tragedie en twijfels over haar naasten.
MeatEater S10 (woensdag 02/02, Netflix) Documentaireserie met Steve Rinella, een jager en auteur die ook bekendstaat als natuurbeschermer. Hij reist naar de meest afgelegen plekken op aarde en zet daar wild uit de natuur op tafel.
The Tinder Swindler (woensdag 02/02, Netflix) Documentaire over de gevaren van daten op internet. Drie slachtoffers gaan op zoek naar een gevaarlijke zwendelaar die mensen voor miljoenen wist op te lichten. Bekijk de trailer.
Pam & Tommy (woensdag 02/02, Disney+) Dramaserie over een spraakmakende strafzaak uit de jaren negentig: de gelekte sekstape van rockster Tommy Lee (Sebastian Stan) en actrice Pam Anderson (Lily James). Bekijk de trailer.
Mistresses (woensdag 02/02, Disney+) Dramaserie van een van de scenaristen van Gossip Girl over vier vriendinnen die elkaar leerden kennen op de universiteit. Alyssa Milano speelt in de eerste twee seizoenen. Lees de recensie.
Finding Ola (donderdag 03/02, Netflix) Familiedrama uit Egypte waarin een vrouw na haar scheiding begint aan een reis vol zelfontdekking, terwijl ze een zo goed mogelijke moeder wil zijn voor haar twee kinderen. Bekijk de trailer.
Murderville (donderdag 03/02, Netflix) Semi-geïmproviseerde misdaadkomedie gebaseerd op een Brits format: een detective (Will Arnett) lost telkens een nieuw misdrijf op met hulp van een beroemde gastrolspeler. Bekijk de trailer.
Shetland S06 (donderdag 03/02, NPO Plus) Misdaaddrama over een detective (Douglas Henshall) die werkzaam is op de eilandengroep bij Schotland. Hij onderzoekt de moord op een advocaat met veel vijanden. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!