Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Maniac, The Good Cop, Quincy en nog veel meer

  •  
20-09-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Good Cop
Netflix debuteert Maniac en The Good Cop, plus een docu over Quincy Jones. Verder komt het tweede seizoen van Imposters naar Videoland, terwijl de NPO start met nieuwe seizoenen van Safe House en The Sandhamn Murders.
Maniac (vandaag 21/09, Netflix) Tragikomische miniserie waarin Emma Stone en Jonah Hill deelnemen farmaceutisch experiment dat uit de hand loopt. De regie was in handen van Cary Fukunaga (True Detective). Lees de recensie.
The Good Cop (vandaag 21/09, Netflix) Tony Danza (Taxi, Who's the Boss) komt weer terug naar televisie in deze komische politieserie van de bedenker van Monk. Zanger Josh Groban geeft gestalte aan zijn zoon. Bekijk de trailer.
Hilda (vandaag 21/09, Netflix) Nieuwe animatieserie voor (oudere) kinderen, gebaseerd op de graphic novels van Luke Pearson. Hilda volgt de avonturen van een blauwharig meisje in een magische wereld vol mysterieuze wezens.
Dragon Pilot (vandaag 21/09, Netflix) Licht komische animatieserie uit Japan, over een meisje dat op een militaire basis stuit op een verborgen draak en vervolgens als piloot wordt gerekruteerd door de Air-Self Defense Force.
Battlefish (vandaag 21/09, Netflix) Het eerste seizoen van de Amerikaanse realityshow is nu te vinden op Netflix. Battlefish draait om de concurrentiestrijd tussen de vissers in Oregon die winstgevende witte tonijn proberen te vangen.
Nappily Ever After (vandaag 21/09, Netflix) Romantische film waarin Sanaa Lathan (Shots Fired) veel waarde hecht aan haar kapsel, maar na een heftige break-up besluit om haar hoofd maar gewoon kaal te scheren. Bekijk de trailer.
Quincy (vandaag 21/09, Netflix) Quincy Jones is al zestig jaar lang een zwaargewicht op het gebied van muziek en popcultuur. Zijn dochter Rashida Jones (Parks and Rec) regisseerde een documentaire over haar vader. Bekijk de trailer.
Rafhina Bastos: Ultimato (vandaag 21/09, Netflix) Stand-up comedy uit Zuid-Amerika op Netflix. De Braziliaanse komiek Rafhina Bastos vertelt hoe hij bijna alles verloor door een vulgaire grap en praat over zijn liefdesperikelen.
Imposters S02 (vandaag 21/09, Videoland) De charismatische oplichtster Maddie (Inbar Lavi) wordt op de hielen gezeten door een aantal van haar slachtoffers. Het tweede en laatste seizoen staat nu op Videoland. Lees hier meer.
Bureau Raampoort (zaterdag 22/09, Videoland) Politieserie van de makers van Baantjer. Oudgediende Thomas Acda (Jeuk) moet samenwerken met jonge hond Tim Haars (Bro's Before Ho's). Acht afleveringen naar Videoland.
Safe House S02 (zaterdag 22/09, NPO 2) In het tweede seizoen neemt Stephen Moyer (True Blood) de hoofdrol over van Christopher Eccleston. Hij moet de familie van een ontvoerde vrouw in veiligheid brengen. Bekijk de trailer.
The Sandhamn Murders S06 (zaterdag 22/09, NPO 3) In dit seizoen van The Sandhamn Murders heeft een controversieel bouwproject een moord tot gevolg. De boekverfilming is afkomstig van Hans Rosenfeldt (The Bridge).
En de kijktips voor na het weekend....
Condor (woensdag 26/09, Videoland) Een analist bij de CIA slaat op de vlucht wanneer zijn hele afdeling wordt uitgemoord. Condor is gebaseerd op het boek Six Days of the Condor en de speelfilm met Robert Redford. Bekijk de trailer.
Norsemen S02 (woensdag 26/09, Netflix) Ziggo heeft het serieuze Vikings en Netflix heeft het komische Norsemen. De Noorse serie speelt zich af in het jaar 790 en volgt de avonturen van een stel gewelddadige vikingen in Norheim.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!