Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Lupin, Tell Me Who I Am, Ramses en nog veel meer

  •  
11-06-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Ramses
Daarnaast verschijnt dinsdag het vijfde seizoen van het komische Workin' Moms op Netflix.
Lupin S02 (vrijdag 11/06, Netflix) Franse misdaadserie over een charismatische meesterdief (Omar Sy uit Intouchables) die uit is op wraak. Aan de start van seizoen twee probeert hij zijn ontvoerde zoon op te sporen. Lees de recensie.
Skater Girl (vrijdag 11/06, Netflix) Dramafilm over een tiener op het platteland van India, wier leven veranderd wordt door haar passie voor skateboarden. Ze droomt ervan om deel te nemen aan wedstrijden, maar dat blijkt lastig.
Wish Dragon (vrijdag 11/06, Netflix) Chinese animatiefilm over een jongen die vastbesloten is een oude jeugdvriendin terug te vinden. Hij stuit op een draak (met de stem van John Cho) die in staat is tot het vervullen van wensen.
Detective HIP (vrijdag 11/06, NPO 3) Komische misdaadserie uit Frankrijk, over een vrouw met een hoog IQ die werkt als schoonmaakster op het politiebureau, en daar op een dag hulp mag bieden als consultant. Bekijk de trailer.
Tell Me Who I Am (vrijdag 11/06, NPO 2) Dramaserie uit Spanje over een vrouw die in de jaren dertig verzeild raakt in de wereld van internationale spionage. Eveneens al in zijn geheel te bekijken op NPO Plus. Lees de recensie.
Beau Séjour S02 (vrijdag 11/06, NPO Plus) Bovennatuurlijke misdaadserie uit België over mensen die hun eigen dood onderzoeken. Deze keer ziet een ex-marinier (Gene Bervoets) zijn lijk aan een mast hangen. Bekijk de trailer.
Clarkson’s Farm (vrijdag 11/06, Amazon Prime Video) Jeremy Clarkson (Top Gear, The Grand Tour) verruilt sportwagens voor tractoren en koopt een enorme boerderij op het Britse platteland die hij besluit zelf te gaan runnen.
Ramses (vrijdag 11/06, Disney+) Biografische serie over de jonge jaren van Ramses Shaffy in het Amsterdam van de jaren zestig en zeventig. Maarten Heijmans won een Gouden Kalf en een Emmy voor de rol. Bekijk de trailer.
Home Before Dark S02 (vrijdag 11/06, Apple TV+) Op feiten geïnspireerde serie over een piepjonge journaliste (Brooklynn Prince uit The Florida Project) die ditmaal een explosie op een boerderij onderzoekt. Bekijk de trailer.
Elite Short Stories (maandag 14/06, Netflix) Spin-off van het Spaanse tienerdrama met vier korte verhalen die zich afspelen in de zomer voordat het nieuwe schooljaar (en de serie) weer begint. Er verschijnt elke dag een episode.
Mixed-Ish (maandag 14/06, Videoland) Spin-off van Black-Ish, waarin we teruggaan naar de jaren tachtig. We zien hoe matriarch Bow Johnson destijds opgroeide met een witte vader en een zwarte moeder. Bekijk de trailer.
Betty S02 (maandag 14/06, Ziggo Movies & Series) Komische dramaserie over vrouwen in New York die een band opbouwen door hun gezamenlijke passie voor skateboarden, een sport met heel veel mannen. Bekijk de trailer.
Workin’ Moms S05 (dinsdag 15/06, Netflix) Komische dramaserie van Catherine Reitman, die ook zelf één van de hoofdrollen speelt, waarin vier vrouwen het moederschap proberen te combineren met werk. Bekijk de trailer.
Burning Love (dinsdag 15/06, Netflix) Satirische komedie waarin realityshows over dating zoals The Bachelor op de hak worden genomen. Michael Ian Black speelt een presentator die zo’n datingshow in goede banen leidt.
Unwind Your Mind (dinsdag 15/06, Netflix) Interactieve special van Headcase, die eerder al verantwoordelijk waren voor specials over slaap en meditatie. Ze tonen hoe je ontspanning tot een persoonlijke beleving maakt.
Penguin Town (woensdag 16/06, Netflix) Documentaireserie over pinguïns die samenkomen in een klein plaatsje in Zuid-Afrika, om een partner te zoeken en zich voort te planten. Patton Oswalt is te horen als de vertelstem.
Silver Skates (woensdag 16/06, Netflix) Romantische film uit Rusland over een schaatsende zakkenroller in Sint-Petersburg die valt voor een vrouw van adel. De heersende macht dreigt hun romance echter te dwarsbomen.
Security (woensdag 16/06, Netflix) Italiaanse thrillerfilm over een beveiliger die samen met zijn gezin verstrikt raakt in een enorm web van leugens en geheimen, nadat in zijn kustplaats een jonge vrouw wordt aangevallen.
Katla (donderdag 17/06, Netflix) Bovennatuurlijke thriller die zich afspeelt in het stadje met de grootste vulkaan op IJsland. Na een reeks uitbarstingen lijken er mysterieuze wezens onder het ijs te ontwaken. Bekijk de trailer.
Black Summer S02 (donderdag 17/06, Netflix) Zombieserie waarvan de tweede reeks zich afspeelt tijdens de winter. Rose (Jaime King) heeft haar dochter teruggevonden en moet haar nu zien te beschermen. Bekijk de trailer.
The Gift S03 (donderdag 17/06, Netflix) Bovennatuurlijke thrillerserie uit Turkije over een kunstenares die een connectie blijkt te hebben met een ontdekking in een eeuwenoude tempel. Derde en laatste reeks. Bekijk de trailer.
Ali & Ratu Ratu Queens (donderdag 17/06, Netflix) Lichtvoetige dramafilm uit Indonesië, waarin een jonge man na de dood van zijn vader in New York op zoek gaat naar zijn moeder en daar onvergetelijke dingen meemaakt.
Record of Ragnarok (donderdag 17/06, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip waarin de goden het gehad hebben met de mensheid. Ze krijgen nog een kans om zich te bewijzen anders worden ze vernietigd.
Charmed S03 (donderdag 17/06, Videoland) Moderne update van de gelijknamige serie die liep van 1998 tot 2006, over drie zussen met magische krachten. Deze incarnatie komt van de makers van Jane the Virgin. Bekijk de trailer.
Voyagers (donderdag 17/06, Amazon Prime Video) Sciencefictionfilm van regisseur Neil Burger (Divergent) over tieners die zich tijdens een 86 jaar durende ruimtereis genoodzaakt zien om in opstand komen. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!