de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Liaison, We Have a Ghost, The Consultant en meer

  •  
23-02-2023
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
The Consultant
Vanaf komende dinsdag is het Ierse liefdesdrama Normal People opnieuw te zien bij de NPO.
Who Were We Running From? (vrijdag 24/02, Netflix) Turkse misdaadserie waarin een moeder die een mysterieus verleden verbergt met haar dochter op de vlucht is. Ze leven in hotels en moeten overal op hun hoede zijn.
We Have a Ghost (vrijdag 24/02, Netflix) Komische familiefilm over een jongen die een geest (David Harbour) beroemd maakt via social media, maar daarmee tevens de aandacht trekt van een FBI-agente. Lees de recensie.
Formula 1: Drive to Survive S05 (vrijdag 24/02, Netflix) Documentaireserie over de gang van zaken achter de schermen bij de autosport, met aandacht voor de coureurs en teambazen, en nu ook interviews met Max Verstappen.
I Don't Wanna Dance (vrijdag 24/02, NPO 3)  Sociaal-realistisch drama waarin een tiener met ambities als danser na twee jaar bij zijn tante gewoond te hebben weer bij zijn grillige moeder (Romana Vrede) mag wonen. Lees de recensie.
Prins Bernhard (vrijdag 24/02, Videoland) Driedelige documentaire over het tumultueuze  leven van prins Bernhard, met bijdragen van historici en journalisten. Joost van Ginkel ( The Paradise Suite ) regisseert. Bekijk de trailer.
The Consultant (vrijdag 24/02, Amazon Prime Video) Zwartkomische thrillerserie waarin een vrij excentrieke consultant (Christoph Waltz) aan de slag gaat bij een succesvol bedrijf dat mobiele games ontwikkelt. Bekijk de trailer.
Die Hart: The Movie (vrijdag 24/02, Amazon Prime Video) Actieserie met Kevin Hart die bewerkt werd tot film. De komiek speelt een fictieve versie van zichzelf die door een trainer (John Travolta) wordt gekneed tot actieheld.
Liaison (vrijdag 24/02, Apple TV+) Frans-Britse spionagethriller waarin twee agenten die ooit geliefden waren (gespeeld door Vincent Cassel en Eva Green) samen moeten werken na rampzalige cyberaanvallen. Lees de recensie.
The Reluctant Traveler (vrijdag 24/02, Apple TV+) Reisprogramma waarin acteur Eugene Levy (bekend van o.a. American Pie en Schitt’s Creek ) de allermooiste plekken in landen als Costa Rica, Finland en Zuid-Afrika bezoekt.
The Equalizer (maandag 27/02, Fox) Remake van de oude tv-serie met Edward Woodward, die ook al een filmversie kreeg met Denzel Washington. Nu speelt Queen Latifah een ex-CIA-agente die burgers helpt. Bekijk de trailer.
Evil S02 (maandag 27/02, Videoland) Horrorserie waarin een psychologe (Katja Herbers) en een priester (Mike Colter) namens de kerk verschillende bovennatuurlijke fenomenen moeten onderzoeken en beoordelen. Bekijk de trailer.
Normal People (dinsdag 28/02, NPO 3) Britse dramaserie over de liefdesrelatie tussen twee jongeren die afkomstig zijn uit totaal verschillende milieus. Lenny Abrahamson ( Room ) was een van de twee regisseurs. Lees de recensie.
Fire Country (dinsdag 28/02, Net5) Dramaserie over een gevangene (Max Thieriot) die in ruil voor strafvermindering mee mag draaien met de brandweer in een gedeelte van Californië waar veel branden woeden. Bekijk de trailer.
A Whole Lifetime with Jamie Demetriou (dinsdag 28/02, Netflix) Komische special van Jamie Demetriou, waarin de Brit door middel van muziek en sketches de verschillende fasen uit een mensenleven onder de loep neemt.
Too Hot to Handle: Germany (dinsdag 28/02, Netflix) Competitieve realityserie waarin knappe vrijgezellen bij elkaar gestopt worden op een paradijselijk eiland. Hun geldprijs wordt steeds kleiner als ze fysiek contact hebben.
Wrong Side of the Tracks S02 (woensdag 01/03, Netflix) Spaanse dramaserie (ook bekend als Entrevías ) waarin een oude ex-militair genoeg heeft van de criminaliteit in zijn omgeving en besluit het recht in eigen hand te nemen.
Tonight You’re Sleeping with Me (woensdag 01/03, Netflix) Poolse dramafilm over een journaliste die moet kiezen tussen haar saaie maar liefhebbende echtgenoot en een ex-vriend die weer opnieuw in haar leven is gekomen.
Fall (woensdag 01/03, Netflix) Thriller waarin twee jonge vrouwen voor een stunt op social media een tv-toren beklimmen en op 600 meter hoogte vast komen te zitten, zonder bereik op hun telefoons. Bekijk de trailer.
Paradise Highway (woensdag 01/03, Netflix) Misdaadfilm over een trucker (Juliette Binoche) die een jong meisje moet smokkelen om haar broer (Frank Grillo) te redden. Ook Morgan Freeman is te zien. Bekijk de trailer.
Misfit: The Switch (woensdag 01/03, Netflix) Vierde deel in de reeks jeugdfilms van Nederlandse makelij. Tiener Noah (zangeres Stefania Liberakakis) ruilt van identiteit met haar beste vriendin Jessey . Bekijk de trailer.
Cheat (woensdag 01/03, Netflix) Britse spelshow onder leiding van Danny Dyer, waarin de kandidaten vals moeten spelen om een grote geldprijs in de wacht te slepen, waarbij er maar een regel geldt: zorg dat je niet betrapt wordt.
The Mandalorian S03 (woensdag 01/03, Disney+) Sciencefictionserie die zich afspeelt in de Star Wars-wereld. Premiejager Din Djarin (Pedro Pascal) werpt zich op als de beschermer van de schattige ‘Baby Yoda’. Bekijk de trailer.
Abbott Elementary S02 (woensdag 01/03, Disney+) Golden Globe-winnende komedieserie die werd geschoten als een documentaire en draait om de docenten op een basisschool in een arme wijk in Philadelphia. Bekijk de trailer.
Sex/Life S02 (donderdag 02/03, Netflix) Erotische dramaserie over een vrouw (Sarah Shahi) die een saai leven leidt met haar man en kinderen en stiekem verlangt naar haar ooit erg wilde bestaan met een ex-vriend. Bekijk de trailer.
De Zaak Menten (donderdag 02/03, Netflix) Waargebeurde dramaserie die zich afspeelt in de jaren zeventig. Journalist Hans Knoop (Guy Clemens) maakt jacht op een kunsthandelaar die fout was in de oorlog. Bekijk de trailer.
L'Affaire Fourniret : Dans la tête de Monique Olivier (donderdag 02/03, Netflix) Docu over de vrouw van de Franse seriemoordenaar Michel Fourniret. Was zij medeplichtig of een onschuldige pion die ook slachtoffer was?
Framed! A Sicilian Murder Mystery S02 (donderdag 02/03, Netflix) Komische serie uit Italië over twee onhandige tv-technici die stuiten op een misdaad en in de problemen komen als ze hun onschuld proberen te bewijzen.
Masameer County (donderdag 02/03, Netflix) Komische animatieserie uit Saudi-Arabië, die zich richt op de veranderingen in het land, een wereldwijde mediaoorlog, een oude strijd tussen stammen en een gezondheidstrend.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!