Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: La Valla, The Duchess, Family Business en meer

  •  
10-09-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
La Valla
Daarnaast gaat op dinsdag The Third Day met Jude Law en Naomie Harris van start bij Ziggo.
The Duchess (vrijdag 11/09, Netflix) Komische serie waarin Katherine Ryan gestalte geeft aan een alleenstaande moeder in Londen. Haar dochter is haar beste vriendin en ze overweegt nog een kind te nemen. Bekijk de trailer.
Family Business S02 (vrijdag 11/09, Netflix) Komische serie uit Frankrijk over een mislukte ondernemer die, wanneer de regering wiet legaliseert, samen met zijn familieleden probeert zijn slagerij om te bouwen tot coffeeshop.
La Valla (vrijdag 11/09, Netflix) Wekelijkse dramaserie uit Spanje over een toekomstige dystopie, waarin een dictatoriale macht de armen van de rijken heeft gescheiden met een groot hek en een familie vecht om te overleven.
Dad Wanted (vrijdag 11/09, Netflix) Komische familiefilm uit Mexico over een tienermeisje dat van haar moeder niet mee mag doen aan een BMX-wedstrijd, en op zoek gaat naar iemand haar wel goedkeurende vader kan spelen.
The One and Only Ivan (vrijdag 11/09, Disney) Familiefilm over een gorilla (stem van Sam Rockwell), die werkt in het winkelcentrum van Mack (Bryan Cranston) en zich ontfermt over een kwetsbaar olifantje. Lees de recensie.
Close Enough (maandag 14/09, Netflix) Op volwassenen gerichte animatieserie van HBO Max, waarin een koppel probeert hip te blijven terwijl ze van feestende twintigers veranderen in ‘normale’ dertigers. Bekijk de trailer.
Taco Chronicles S02 (dinsdag 15/09, Netflix) Documentaireserie over het populaire voedsel uit Mexico: veel tacostijlen hebben een lange en veelal onbekende geschiedenis, en een aantal daarvan worden hier uitgebreid toegelicht.
Hope Frozen: A Quest to Live Twice (dinsdag 15/09, Netflix) Documentaire waarin twee ouders uit Thailand een controversieel besluit nemen: ze laten hun stervende peuter invriezen met behulp van nieuwe cryo-technologie.
Michael McIntyre: Showman (dinsdag 15/09, Netflix) Eerste Netflix-special van de Britse komiek Michael McIntyre, die hier grapt over zijn familie, technologie, haaien, en die keer dat hij dacht dat hij een wereldleider was.
The Third Day (dinsdag 15/09, Ziggo) Zesdelige miniserie over een mysterieus eiland met een geheimzinnige cult. Jude Law speelt de hoofdrol in de eerste drie afleveringen, en daarna is Naomie Harris te zien. Bekijk de trailer.
Baby S03 (woensdag 16/09, Netflix) Derde en laatste seizoen van de Italiaanse dramaserie waarin twee scholieren zich begeven in de wereld van de minderjarige prostitutie en zo veel geld weten te verdienen. Bekijk de trailer.
MeatEater S09 (woensdag 16/09, Netflix) Documentaireserie over jager, schrijver, kok en natuurbeschermer Steven Rinella. Hij reist naar de mooiste en meest afgelegen gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.
Signs S02 (woensdag 16/09, Netflix) Poolse misdaadserie waarin de moord op een vrouw enige gelijkenis vertoont met een onopgeloste moord van tien jaar eerder, waardoor er plots weer veel oud zeer terug naar boven komt.
Criminal S02 (woensdag 16/09, Netflix) Vier nieuwe (uitsluitend Britse) afleveringen van de misdaadserie die zich telkens afspeelt binnen de muren van een verhoorkamer, met ook een gastrol voor Kit Harington. Bekijk de trailer.
Sing On! (woensdag 16/09, Netflix) Muziekwedstrijd waarin de deelnemers hun zangtalent moeten laten zien om kans te maken op 60.000 dollar. De presentatie is in handen van Tituss Burgess uit Unbreakable Kimmy Schmidt.
The Paramedic (woensdag 16/09, Netflix) Spaanse thrillerfilm waarin een man na een zwaar ongeluk in een rolstoel belandt en een obsessie ontwikkelt voor de vrouw die hem verliet. Hij is uit op wraak en bedenkt een sinister plan.
The Devil All the Time (woensdag 16/09, Netflix) Thrillerfilm die zich afspeelt in het Ohio van de jaren zestig. De jonge Arvin (Tom Holland) probeert zijn familie te beschermen tegen allerlei kwade krachten. Bekijk de trailer.
Challenger: The Final Flight (woensdag 16/09, Netflix) Documentaireserie over de ramp met de spaceshuttle Challenger in 1986. Betrokkenen en de families van de bemanningsleden vertellen over deze tragische gebeurtenis.
Beforeigners (woensdag 16/09, Ziggo) Mysterieuze sciencefictionserie over twee personen die vanuit het niets opduiken in Oslo. Ze blijken de eersten van velen die vanuit het verleden naar het heden vluchten. Bekijk de trailer.
The Royals S02 (woensdag 16/09, Fox) Soapy antwoord op The Crown waarin Elizabeth Hurley als de koningin aan het hoofd staat van de ‘royals’ en om moet zien te gaan met haar disfunctionele kinderen. Lees hier meer.
The Last Word (donderdag 17/09, Netflix) Komische dramaserie uit Duitsland, waarin de weduwe Karla (Anke Engelke) op een onconventionele manier andere mensen wil helpen met hun eigen rouwproces. Bekijk de trailer.
Dragon’s Dogma (donderdag 17/09, Netflix) Na Castlevania is Dragon’s Dogma opnieuw een verfilming van een videogame van Capcom. De ‘herezen’ Ethan gaat de strijd aan met een draak en verliest zijn menselijkheid.
Gims (donderdag 17/09, Netflix) Muzikale documentaire waarin de Franse rapper Gims op de voet gevolgd wordt met een camera. We zien het jaar dat voorafging aan zijn allergrootste show in het Stade de France in 2019.
Mrs. America (donderdag 17/09, Ziggo) Waargebeurde dramaserie over de opkomst van feminisme in de jaren zeventig, met Cate Blanchett als activiste die juist vecht tegen gelijke rechten voor vrouwen. Lees de recensie.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!