Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: La Casa de Papel, Tales from the Loop en Homeland

  •  
02-04-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Homeland S08
Later volgen nog Cougar Town met Courteney Cox en een nieuwe serie van de bedenker van Gomorra.
La Casa de Papel S04 (vrijdag 03/04, Netflix) Het vierde seizoen van de Spaanse thriller over een dievenbende begint in chaos: Lissabon lijkt te zijn geëxecuteerd, terwijl Nairobi vecht voor haar leven. Lees de recensie.
Coffee & Kareem (vrijdag 03/04, Netflix) Komische actiefilm waarin een stuntelende agent (Ed Helms) noodgedwongen op de vlucht slaat met het grofgebekte zoontje van zijn vriendin (Taraji P. Henson). Bekijk de trailer.
Money Heist: The Phenomenon (vrijdag 03/04, Netflix) Voor de mensen die meer willen weten over La Casa de Papel wordt er vandaag ook een documentaire over de wereldwijde impact van de Spaanse serie onthuld.
Tales from the Loop (vrijdag 03/04, Amazon) Ambitieuze sciencefictionserie gebaseerd op  het werk van de Zweedse kunstenaar Simon Stålenhag, over een machine die het onmogelijke mogelijk kan maken. Lees de recensie.
Home Before Dark (vrijdag 03/04, Apple) Waargebeurde dramaserie over Hilde Lysiak, die als 9-jarige journaliste een lokale moord onderzocht. Ze wordt gespeeld Brooklynn Prince uit The Florida Project. Lees de recensie.
Cold Feet S09 (vrijdag 03/04, NPO Plus) Komische dramaserie van ITV over de levens van een aantal vrienden in Manchester. Het voorlopig laatste seizoen komt naar NPO Plus en is wekelijks te zien op NPO 3. Lees de recensie.
Koppensnellers (vrijdag 03/04, NPO Plus) Komisch drama waarin een harde zakenvrouw (Lineke Rijxman) een ingedutte krant wakker wil schudden. Volledig op NPO Plus en wekelijks op NPO 3 en NPO Start. Lees de recensie.
Dolphin Reef (vrijdag 03/04, Disney) Natuurdocumentaire over het leven van een familie dolfijnen, met speciale aandacht voor de jonge tuimelaar Echo. De film wordt ondersteund door de stem van Natalie Portman.
Elephant (vrijdag 03/04, Disney) Natuurdocumentaire over de jonge olifant Jomo, die met zijn moeder en andere soortgenoten door de woestijn trekt. Hier is de Britse royal Meghan Markle te horen als de vertelstem.
Future Man S03 (zaterdag 04/04, Videoland) Komische serie over een luie gamer die door twee tijdreizigers wordt ingezet om de wereld te redden. Dit seizoen zien ze zich genoodzaakt op de vlucht te slaan. Bekijk de trailer.
Homeland S08 (zondag 05/04, NPO 3) Slotreeks van de spionageserie waarin Saul (Mandy Patinkin) met de onlangs vrijgelaten Carrie (Claire Danes) naar Afghanistan reist om met de Taliban te gaan praten. Lees de recensie.
The Circle Game (maandag 06/04, Netflix) De Amerikaanse versie van The Circle, waarin deelnemers middels online profielen strijden voor een geldprijs, was een succes en daarom komt er nu een Franse editie beschikbaar.
Terrace House: Tokyo 2019-2020 S03 (dinsdag 07/04, Netflix) Met veel romantiek gevulde realityshow uit Japan, waarin zes vreemden hun intrek nemen in een gigantisch huis en onder hetzelfde dak op zoek gaan naar liefde.
Cougar Town (maandag 06/04, Videoland en Ziggo) Courteney Cox gaat als net gescheiden moeder van een tienerzoon op zoek naar een nieuwe liefde. Bevat ook gastrollen van haar oude Friends-collega’s. Bekijk de trailer.
Hi Score Girl S02 (donderdag 09/04, Netflix) Japanse animatieserie over een zeer fanatieke gamer die het niet goed doet op school. In de arcadehal waar hij non-stop rondhangt vindt hij zijn gelijke in zijn rijke klasgenote Akira.
NCIS: Los Angeles S10 (donderdag 09/04, Videoland) Spin-off van NCIS over een divisie van de Naval Criminal Investigative Service waarin LL Cool J en Chris O’Donnell de meest gevaarlijke undercoveroperaties uitvoeren.
ZeroZeroZero (donderdag 09/04, NPO Plus) Drugsdrama van de bedenker van Gomorra over het internationale (boot)transport van enorme ladingen cocaïne. Met rollen voor Gabriel Byrne en Dane DeHaan. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!