Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Kimmy Schmidt, Suits en Black Earth Rising

  •  
25-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Suits S06
Daarnaast gaat de reboot van Charmed vandaag van start op Videoland en begint Ziggo morgen met het zesde seizoen van de actieserie Strike Back.
Suits S06B (vandaag 25/01, Netflix) Vandaag verschijnen de laatste zes afleveringen van het zesde seizoen. Daarin probeert Mike Ross (Patrick J. Adams) na zijn vervroegde vrijlating een legitieme advocaat te worden. Lees hier meer.
Doe ook mee aan onze winactie en maak kans op Suits S07 op dvd.
Unbreakable Kimmy Schmidt S04B (vandaag 25/01, Netflix) Komische serie van Tina Fey (30 Rock) komt vandaag ten einde met de allerlaatste afleveringen van seizoen vier, hoewel er mogelijk ook nog een film volgt. Bekijk de trailer.
Black Earth Rising (vandaag 25/01, Netflix) Serie over de gecompliceerde vervolging van oorlogscriminelen, met Michaela Coel (Black Mirror) en John Goodman (Roseanne). Eerder al te zien geweest op BBC Two. Bekijk de trailer.
Kingdom (vandaag 25/01, Netflix) Horrorserie uit Zuid-Korea, die zich afspeelt ten tijde van de Joseondynastie. Een van verraad beschuldigde prins wordt gedwongen de uitbraak van een mysterieuze plaag te onderzoeken. Bekijk de trailer.
Club de Cuervos S04 (vandaag 25/01, Netflix) Vierde seizoen van de tragikomische serie uit Mexico, waarin de spanning tussen een broer en zus steeds hoger oploopt, wanneer ze een voetbalclub erven en ruziën over de te varen koers.
Polar (vandaag 25/01, Netflix) Actiefilm gebaseerd op de gelijknamige graphic novel. Mads Mikkelsen (Hannibal) speelt een gepensioneerde huurmoordenaar, die gedwongen wordt zijn wapens weer uit de kast te halen. Bekijk de trailer.
Charmed (vandaag 25/01, Videoland) Herstart van de serie over drie goedaardige heksen, afkomstig van de makers van Jane the Virgin. Videoland voegt telkens op vrijdag een nieuwe aflevering toe aan het aanbod. Bekijk de trailer.
Poldark S02 (vandaag 25/01, NPO Start Plus) Brits kostuumdrama waarin Ross Poldark (Aidan Turner) vanuit Amerika terugkeert naar het Britse Cornwall. Alle afleveringen van seizoen twee komen beschikbaar. Bekijk de trailer.
Strike Back S06 (zaterdag 26/01, Ziggo) Aan de start van seizoen zes moet Section 20 de crash van een Russische bommenwerper onderzoeken. Elke week zie je een nieuwe aflevering bij Ziggo Movies & Series. Bekijk de trailer.
The Passage (dinsdag 29/01, Fox) Een jong meisje is mogelijk de sleutel tot de bestrijding van een door de overheid gecreëerde vampierplaag. De thrillerserie The Passage is vanaf dinsdag wekelijks te zien op Fox. Bekijk de trailer.
Gabriel Iglesias: One Show Fits All (dinsdag 29/01, Netflix) Stand-up van Gabriel 'Fluffy' Iglesias. De komiek maakt grappen over zijn tienerzoon en vertelt ook over zijn ontmoetingen met beroemdheden als Snoop Dogg en Chris Rock.
Pose (donderdag 31/01, Netflix) Dramaserie van producent Ryan Murphy (Glee) met een erg diverse cast, inclusief talloze LGBTQ-acteurs. Het verhaal volgt verschillende subculturen in het New York van de jaren tachtig. Lees de recensie.
Future Man S02 (donderdag 31/01, Videoland) Komische serie van producenten Seth Rogen en Evan Goldberg, over een gamer (Josh Hutcherson) die door tijdreizigers wordt gerekruteerd in een poging om de wereld te redden. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!