Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Judas, het originele The Killing en meer

  •  
04-01-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Killing
NPO Start Plus pakt uit met alle seizoenen van The Killing (het Deense origineel) en Videoland voegt alle afleveringen van Judas toe. Na het weekend is er vervolgens heel veel Grey's Anatomy.
Lionheart (vandaag 04/01, Netflix) Inspirerende dramafilm uit Nigeria, over een vrouw die plots mag laten zien dat ze het familiebedrijf van haar zieke vader kan leiden, maar wel moet samenwerken met haar excentrieke oom.
The Killing (vandaag 04/01, NPO Start Plus) Alle seizoenen van de Deense misdaadserie komen naar NPO Start Plus. In het eerste seizoen wordt een negentienjarig meisje verkracht en vermoord aangetroffen. Lees hier meer.
Poldark (zaterdag, 05/01, NPO 2) Historische dramaserie die records brak op de BBC. Ross Poldark (Aidan Turner) keert weer terug naar Engeland, nadat hij in Amerika meevocht in de onafhankelijkheidsoorlog. Bekijk de trailer.
Trauma (zaterdag 05/01, NPO 2) Miniserie van het Britse ITV, van de maker van Doctor Foster. Een chirurg (Adrian Lester) krijgt het aan de stok met de vader (John Simm) van een patiënt die hij niet kon redden.  Bekijk de trailer.
Wie is de mol? S19 (zaterdag 05/01, NPO 1) Colombia is het decor voor het negentiende seizoen van Wie is de mol? Enkele weken geleden werd de nieuwe leader vrijgegeven en daar is al aardig wat uit af te leiden. Lees de analyse.
Judas (zondag 06/01, Videoland) Zesdelige boekverfilming met Gijs Naber als topcrimineel Willem Holleeder en Rifka Lodeizen als zijn zus Astrid. Ook wekelijks op RTL 4, maar straks al direct in zijn geheel op Videoland. Bekijk de trailer.
Grey's Anatomy (maandag 07/01, Videoland) Alle veertien huidige seizoenen (dus ook die met Sandra Oh, Katherine Heigl en Patrick Dempsey) van de nog altijd ontzettend populaire ziekenhuisserie komen terug naar Videoland.
Grey's Anatomy S15 (dinsdag 08/01, NET 5) Vlak na de release van de veertien seizoenen op Videoland, gaat het vijftiende seizoen van Grey's Anatomy van start op NET 5. Castleden Jessica Capshaw en Sarah Drew namen afscheid.
The Last Kingdom (woensdag 09/01, BBC First) De productie van de historische actieserie is inmiddels in handen van Netflix, maar het derde seizoen (met een rol voor Tygo Gernandt) komt toch eerst naar BBC First. Bekijk de trailer.
Godzilla: The Planet Eater (woensdag 09/01, Netflix) Na Planet of the Monsters en City on the Edge of Battle wordt de trilogie van animatiefilms over het beroemde Japanse monster op woensdag afgesloten met de film The Planet Eater.
My Dead Ex (donderdag 10/01, Ziggo) Romantische serie waarin Ben (Ryan Lee uit Trophy Wife), zelfs na zijn dood nog altijd gek is op zijn jeugdliefde Charley (Katherine Hughes uit Me and Earl and the Dying Girl). Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!