Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Jessica Jones, Trinkets en nog veel meer

  •  
13-06-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Jessica Jones S03
Na het weekend trapt Ziggo af met het heftige tienerdrama Euphoria en komt Baptiste (weliswaar vermomd als het derde seizoen van The Missing) naar Netflix.
Jessica Jones S03 (vandaag 14/06, Netflix) Laatste seizoen van de Marvel-serie over Jessica Jones (Krysten Ritter), een zeer cynische privé-detective met superkrachten en een voorliefde voor alcohol. Bekijk de trailer.
Murder Mystery (vandaag 14/06, Netflix) Komische misdaadfilm in de stijl van Agatha Christie, waarin Adam Sandler en Jennifer Aniston op een luxe jacht verzeild raken in een moordmysterie. Bekijk de trailer.
Trinkets (vandaag 14/06, Netflix) Dramaserie over de drie tienermeiden (onder wie Brianna Hildebrand, bekend van haar rol in de twee Deadpool-films) die winkeldiefstal tot een kunst hebben verheven. Bekijk de trailer.
Leila (vandaag 14/06, Netflix) Indiase variant op The Handmaid's Tale, waarin mensen het eigendom van de staat zijn geworden. Een moeder doorkruist de helse dystopie op zoek naar haar dochter. Bekijk de trailer.
Charité at War (vandaag 14/06, Netflix) Duitse dramaserie die zich afspeelt in het jaar 1943. Het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn worstelt met de gevolgen van de oorlog en het beleid van de nazi's.
Unité 42 (vandaag 14/06, Netflix) Franstalige thrillerserie van onze zuiderburen. Een agent van een cybercrime-eenheid gaat samen met een voormalige hacker op jacht naar criminele techneuten die België terroriseren.
The Alcàsser Murders (vandaag 14/06, Netflix) Vierdelige documentaire uit Spanje, waarin met nieuwe analyses van het bewijsmateriaal nog een keer wordt gekeken naar de schokkende moord op drie tieners in 1992.
Awake: The Million Dollar Game (vandaag 14/06, Netflix) Komische spelshow waarin de deelnemers 24 uur niet mogen slapen, en vervolgens opdrachten uit moeten voeren om kans te maken op een miljoen dollar.
Aggretsuko S02 (vandaag 14/06, Netflix) Eigenzinnige animatieserie uit Japan, over de rode panda Retsuko, die het gehad heeft met haar saaie baan en zich afreageert door in haar vrije tijd deathmetalkaraoke te zingen.
Life Overtakes Me (vandaag 14/06, Netflix) Korte docu over het terugtredingsyndroom, een fenomeen waarbij in dit geval jonge vluchtelingen zich door hun hevige trauma's terugtrekken in een comateuze toestand.
Too Old to Die Young (vandaag 14/06, Amazon) Mysterieuze misdaadserie van de Deense regisseur Nicolas Winding Refn (Drive), over de existentiële crisis van een detective (Miles Teller) in LA. Bekijk de trailer.
Absentia S02 (vandaag 14/06, Amazon) Thrillerserie waarin een FBI-agente (Stana Katic) na jaren vermist te zijn geweest wordt teruggevonden, maar moeite heeft om haar leven weer op te pakken. Lees de recensie.
Public Enemy S02 (vandaag 14/06, NPO Start Plus) Dramaserie over een losjes op Marc Dutroux gebaseerde kindermoordenaar, en de agente die hem na zijn vrijlating in de gaten moet houden. Lees hier meer.
Vikings S05B (zaterdag 15/06, Ziggo) De tien laatste afleveringen van seizoen vijf, waarin de Ivar the Boneless gekroond wordt tot de koning van Kattegat en versterking krijgt van de teruggekeerde Rollo. Lees hier meer.
Euphoria (maandag 17/06, Ziggo) Tienerdrama van HBO over jongeren die worstelen met problemen op het gebied van seks, drugs en social media. De hoofdrol ging naar zangeres en actrice Zendaya. Bekijk de trailer.
The Missing S03 (maandag 17/06, Netflix) Het derde seizoen van The Missing is een spin-off over detective Julien Baptiste (Tchéky Karyo), die in Amsterdam op zoek gaat naar een vermiste prostituee. Bekijk de trailer.
Station 19 (dinsdag 18/06, Net5) Spin-off van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy die zich afspeelt op een brandweerkazerne in Seattle. Volgens de makers kunnen we straks ook cross-overs verwachten. Lees de recensie.
Beats (woensdag 19/06, Netflix) Muzikale dramafilm waarin Anthony Anderson (Black-ish) zich opwerpt als de mentor van een teruggetrokken jongen, en hem helpt door te breken in de lokale hiphopscene. Bekijk de trailer.
Adam Devine: Best Time of Our Lives (dinsdag 18/06, Netflix) Stand-up special van Adam Devine (Workaholics, Modern Family), die grappen maakt over zijn genante puberteit en zijn auditie voor de film Pitch Perfect.
The Edge of Democracy (woensdag 19/06, Netflix) Documentaire over de politieke situatie in Brazilië, waarin filmmaker Petra Costa op een zeer persoonlijke manier de teloorgang van twee presidentschappen onderzoekt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!