Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Iron Fist, Atypical, Cable Girls en nog veel meer

  •  
07-09-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Iron Fist S02
Netflix voegt nieuwe afleveringen van Iron Fist, Atypical en Cable Girls toe. De NPO begint met het derde seizoen van Flikken Rotterdam. Na het weekend gaan ook The Deuce (bij Ziggo) en Mr. Mercedes (bij Videoland) weer van start.
Iron Fist S02 (vandaag 07/09, Netflix) Eerder dit jaar zagen we Jessica Jones en Luke Cage en later dit jaar is het de beurt aan Daredevil, maar dit weekend keert eerst Iron Fist terug met dertien gloednieuwe afleveringen. Bekijk de trailer.
Atypical S02 (vandaag 07/09, Netflix) De tragikomische 'coming of age' serie draait om het leven van de autistische Sam (Keir Gilchrist), die in het tweede seizoen moet beslissen wat hij gaat doen na de middelbare school. Bekijk de trailer.
Cable Girls S03 (vandaag 07/09, Netflix) Cable Girls was de eerste Spaanse Netflix Original en is nu terug met een derde reeks. De serie volgt vier vrouwen die eind jaren twintig komen te werken bij een telefooncentrale. Bekijk de trailer.
First and Last S01 (vandaag 07/09, Netflix) Documentaireserie gefilmd in de gevangenis van Gwinnett County in Georgia. We zien de emotioneel beladen eerste en laatste dag van de nieuwkomers en de gevangenen die bijna vrijkomen.
Sierra Burgess is a Loser (vandaag 07/09, Netflix) Na bijrollen in series als Stranger Things en Riverdale speelt Shannon Purser de hoofdrol in een romantische Netflix-film, gebaseerd op het toneelstuk Cyrano de Bergerac. Bekijk de trailer.
City of Joy (vandaag 07/09, Netflix) Documentaire over een opvangcentrum genaamd City of Joy in Congo. Het opvangcentrum biedt een veilige plek voor vrouwen die aan (seksueel) geweld proberen te ontsnappen. Bekijk de trailer.
Next Gen (vandaag 07/09, Netflix) Nieuwe animatiefilm in de stijl van Big Hero 6 en The Iron Giant. De eenzame Mai (Charlyne Yi uit House) raakt bevriend met de robot 7723 (John Krasinski uit The Office). Bekijk de trailer.
The Most Assassinated Woman in the World (vandaag 07/09, Netflix) Semi-biografische film over een Franse actrice, die op het toneel ontelbare keren een afschuwelijke sterfscène opvoerde en betrokken raakt bij een moordmysterie.
Flikken Rotterdam S03 (vandaag 07/09, NPO 1) Derde seizoen van de spin-off van Flikken Maastricht. In de start van het seizoen moet het team herstellen van de dood van een collega, maar dient zich alweer direct een nieuwe moordzaak aan.
Hart tegen Hard (zaterdag 08/09, Videoland) Romantische politieserie van de makers van Familie Kruys over de ingewikkelde relatie tussen een misdaadjournaliste en een rechercheur. Alle twaalf afleveringen staan nu op Videoland.
En de kijktips voor na het weekend....
The Deuce S02 (maandag 10/09, Ziggo) De makers van The Wire tonen de opkomst van de seksindustrie in het New York van de jaren zeventig.Vanaf maandag zie je weer wekelijks een nieuwe aflevering bij Ziggo. Bekijk de trailer.
Mr. Mercedes S02 (maandag 10/09, Videoland) Stephen King-verfilming van de scenarist van Big Little Lies. Brendan Gleeson geeft opnieuw gestalte aan Bill Hodges. Elke week een nieuwe aflevering bij Videoland. Bekijk de trailer.
Daniel Sloss: Live Shows (dinsdag 11/09, Netflix) De Schotse komiek Daniel Sloss in nog voornamelijk bekend in de UK, maar daar kan zomaar verandering in komen, want dinsdag verschijnen twee van zijn specials overal op Netflix.
On My Skin (woensdag 12/09, Netflix) Dramafilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Stefano Cucchi wordt gearresteerd voor een drugsmisdrijf en krijgt te maken met de militaire politie (de carabinieri) en een corrupt rechtssysteem.
Klem S02 (donderdag 13/09, NPO 1) Misdaaddrama over een belastinginspecteur (Barry Atsma) die zich inlaat met een crimineel (Jacob Derwig). Seizoen twee start donderdag, maar wij hebben de eerste afleveringen al mogen bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!