de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Into the Night, Hollywood, Upload en meer

  •  
30-04-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Hollywood
Verder gaat op maandag gaat Billions weer van start bij Ziggo en keert Scandal terug naar Videoland.
Hollywood (vrijdag 01/05, Netflix) Historische dramaserie van producent Ryan Murphy over de Amerikaanse filmindustrie in de jaren veertig. Queen Latifah is te zien als Hattie McDaniel (Gone with the Wind). Lees de recensie.
Into the Night (vrijdag 01/05, Netflix) Belgische serie met een internationale cast, over een kosmische ramp waarbij de zon het leven op onze aarde vernietigt. Een vliegtuig probeert het noodlot voor te blijven. Lees de recensie.
Casi Feliz (vrijdag 01/05, Netflix) Argentijnse komedieserie over de redelijk bekende radio-dj Sebastian, die zijn eigen weg probeert te vinden, terwijl hij ondertussen ook nog een relatie onderhoudt met zijn ex-vrouw en kinderen.
The Half of It (vrijdag 01/05, Netflix) Coming of age-film waarin de slimme Ellie valt voor het meisje dat ze namens een jongen moet verleiden. En dus ontstaat er een onwaarschijnlijke driehoeksverhouding. Lees de recensie.
All Day and a Night (vrijdag 01/05, Netflix) Misdaadfilm waarin een man met levenslang nadenkt over hoe het allemaal zover heeft kunnen komen. Van de (co)scenarist van Black Panther en The People v. O.J. Simpson.
Mrs. Serial Killer (vrijdag 01/05, Netflix) Misdaadfilm uit India waarin een dokter wordt veroordeeld voor een reeks moorden. Zijn hopeloze vrouw probeert daarna de moordenaar te imiteren om hem weer vrij te krijgen.
The Durrells in Corfu S03 (vrijdag 01/05, NPO Plus) Komische dramaserie over een Britse weduwe (Keeley Hawes), die in 1935 met haar gezin naar Griekenland verhuist. Vanaf 6 mei ook dagelijks op tv. Bekijk de trailer.
Making Waves (vrijdag 01/05, Videoland) Documentaire over het geluid in films. Sound designers leggen aan de hand van bekende films (The Godfather, Star Wars) uit hoe je geluid zo effectief mogelijk kan gebruiken.
Prop Culture (vrijdag 01/05, Disney) Documentaireserie waarin een verzamelaar op zoek gaat naar de verhalen achter rekwisieten uit beroemde Disney-films, zoals Honey, I Shrunk the Kids en Pirates of the Caribbean.
Marvel’s Runaways S02 (vrijdag 01/05, Disney) Stripverfilming waarin een aantal tieners ontdekken dat hun ouders deel uitmaken van een boosaardig genootschap. Van de makers van de serie Gossip Girl. Bekijk de trailer.
Upload (vrijdag 01/05, Amazon) Komische sciencefictionserie waarin mensen vlak voor hun dood hun bewustzijn kunnen uploaden naar een andere plek. Van de maker van The Office en Parks and Recreation. Bekijk de trailer.
Trying (vrijdag 01/05, Apple) Komische dramaserie waarin een koppel (Rafe Spall en Esther Smith) ontdekt dat ze niet zwanger kunnen worden en op zoek gaat naar een andere manier om een kind te krijgen. Lees de recensie.
Future Man S03 (zaterdag 02/05, Videoland) Komische sciencefictionserie van producent Seth Rogen, waarin een gamer (Josh Hutcherson) door twee tijdreizigers wordt gerekruteerd om de wereld te redden. Bekijk de trailer.
Unsere Mütter, unsere Väter (zaterdag 02/05, NPO 3) Emmy-winnend oorlogsdrama over vijf vrienden die worden meegezogen in de waanzin van de Tweede Wereldoorlog. Drie delen zijn nu dagelijks te zien. Bekijk de trailer.
De Overloper (maandag 04/05, NPO Plus) Als miniserie opgesplitste oorlogsfilm waarin een jonge soldaat aan het einde van de Tweede Wereldoorlog terugkeert naar het oostfront en twijfels krijgt over de zin van zijn missie.
Billions S05 (maandag 04/05, Ziggo) Dramaserie die zich afspeelt in de financiële wereld van New York, over de vete tussen een briljante miljonair (Damian Lewis) en een openbaar aanklager (Paul Giamatti). Bekijk de trailer.
Scandal (maandag 04/05, Videoland) Politieke dramaserie van producent Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy), waarin Kerry Washington als ‘fixer’ problemen van machtige mensen in Washington laat verdwijnen. Lees hier meer.
Disney Gallery: The Mandalorian (maandag 04/05, Disney) The Mandalorian is een van de populairste series op Disney+ en daarom verschijnt er nu ook een documentaireserie met een blik achter de schermen. Bekijk de trailer.
Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill (dinsdag 05/05, Netflix) Stand-up special van komiek Jerry Seinfeld, die in 2017 zijn langverwachte comeback maakte op het podium en nu weer met een gloednieuwe voorstelling op de proppen komt.  
Workin’ Moms S04 (woensdag 06/05, Netflix) Komische dramaserie van en met Catherine Reitman (dochter van Ivan, zus van Jason) over een aantal vriendinnen die hun carrières met moederschap combineren. Bekijk de trailer.
Becoming (woensdag 06/05, Netflix) Een kijkje achter de schermen bij de recente boektour van Michelle Obama. Het is na American Factory en Crip Camp de derde Netflix-docu geproduceerd door de Obama's. Bekijk de trailer.
In Therapie (woensdag 06/05, Ziggo) Nederlandse dramaserie waarin in elke aflevering de relatie tussen een therapeut en een patiënt (gespeeld door onder meer Halina Reijn en Carice van Houten) centraal staat. Lees hier meer.
Scissor Seven S02 (donderdag 07/05, Netflix) Komische animatieserie uit Japan over een klungelige kapper die ook actief is als huurmoordenaar. Per toeval belandt hij midden in een machtsstrijd tussen vijandige groeperingen.
Surviving Escobar (donderdag 07/05, Videoland) Biografische serie over Jhon Jairo 'J.J.' Velásquez, die jarenlang de rechterhand was van Pablo Escobar. Na de dood van zijn baas moet hij zien te overleven in de gevangenis.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!