Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Incognito, Braqueurs, Star Trek: Picard en meer

  •  
16-02-2023
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Braqueurs S02
Verder kun je bij de NPO kijken naar The Responder en het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht.
A Girl and an Astronaut (vrijdag 17/02, Netflix) Poolse scifi-serie over een astronaut die na dertig jaar vermist te zijn geweest terugkeert uit de ruimte. Mysterieus genoeg is hij in die tijd geen dag ouder geworden. Bekijk de trailer.
Community Squad (vrijdag 17/02, Netflix) Komische misdaadserie uit Argentinië, over een samengeraapte burgerwacht die is opgezet om het imago van de politie wat op te vijzelen. Ze komen in conflict met vreemde criminelen.
Braqueurs S02 (vrijdag 17/02, Netflix) Franse misdaadserie over de meesterdief Mehdi en zijn jonge metgezel Liana. Ze raken betrokken bij een dodelijke strijd tussen drugsdealers en moeten hun geliefden veilig zien te houden.
Unlocked (vrijdag 17/02, Netflix) Thrillerfilm uit Zuid-Korea over een vrouw wier leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar verloren mobieltje in handen valt van een gevaarlijke man die het apparaat gebruikt om haar te volgen.
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 17/02, NPO 1) Nederlandse misdaadserie over de politie in Maastricht. Vorig seizoen eindigde met een stand-off tussen Eva van Dongen (Angela Schijf) en Eddie (Tygo Gernandt). Lees de recensie.
The Responder (vrijdag 17/02, NPO 2) Misdaadserie waarin Martin Freeman te zien is als een politieagent die nachtdiensten moet draaien in de straten van Liverpool. Tevens in zijn geheel te zien op NPO Plus. Lees de recensie.
Incognito (vrijdag 17/02, Videoland) Nederlandse thrillerserie waarin een detective (Dragan Bakema) het leven van een vrouw (Melody Klaver) infiltreert om te kunnen achterhalen of zij stiekem een topcrimineel is. Lees de recensie.
Star Trek: Picard S03 (vrijdag 17/02, Amazon Prime Video) Serie waarin Patrick Stewart opnieuw te zien is als Jean-Luc Picard, die in dit seizoen herenigt met meer castleden van Star Trek: The Next Generation. Lees de recensie.
Carnival Row S02 (vrijdag 17/02, Amazon Prime Video) Fantasyserie die zich afspeelt in een Victoriaanse wereld gevuld met mensen en mythische wezens. Met Orlando Bloom en Cara Delevingne in de hoofdrollen. Lees de recensie.
Quo Vadis, Aida? (vrijdag 17/02, HBO Max) Bejubelde dramafilm die zich afspeelt tijdens de val van Srebrenica. Een lokale lerares die als vertaler werkt voor de Verenigde Naties ziet hoe Servische militairen de stad aanvallen.
Pobre Diablo (vrijdag 17/02, HBO Max) Komische animatieserie waarin de duivel zijn 18-jarige zoon Stan naar aarde stuurt. Hij moet er de mensheid ten val brengen, maar als rebelse tiener smeedt hij al snel zijn eigen plannen.
Hello Tomorrow! (vrijdag 17/02, Apple TV+) Komische dramaserie die zich afspeelt in de toekomst. Billy Crudup ( The Morning Show ) speelt een man die deeltijd-appartementen op de maan verkoopt. Eveneens met Hank Azaria.
Sharper (vrijdag 17/02, Apple TV+) Thrillerfilm van Benjamin Caron ( The Crown ), waarin mensen in New York een gevaarlijk spelletje spelen voor geld en macht. Met onder meer John Lithgow, Julianne Moore en Sebastian Stan.
Hope Street S02 (zaterdag 18/02, BBC First) Noord-Ierse politieserie over de agenten in het fictieve kustplaatsje Port Devine, die in het tweede seizoen gezelschap krijgen van een nieuwe detective (Stephen Hagan). Lees hier meer.
The Truth Will Out S02 (zaterdag 18/02, Canvas) Zweedse thrillerserie over agent Peter Wendel (Robert Gustafsson), die tijdens een onderzoek naar de dood van zijn broer stuit op geheimen binnen de politie. Bekijk de trailer.
Making Im Westen Nichts Neues (maandag 20/02, Netflix) Documentaire waarin te zien is hoe de oorlogsfilm Im Westen Nichts Neues tot stand is gekomen. De film van Netflix werd onlangs genomineerd voor negen Oscars.
Last Week Tonight with John Oliver S10 (maandag 20/02, HBO Max) Satirische show waarin komiek John Oliver (die begon bij de Daily Show ) in een half uur het nieuws van de afgelopen week bespreekt. Wekelijks te zien.
Strijder (dinsdag 21/02, Netflix) Nederlandse familiefilm waarin een van voetbal bezeten tiener (Maik Cillekens) door een verkeersongeluk verlamd raakt, maar desondanks weigert om zijn droom op te geven. Bekijk de trailer.
Tríada (woensdag 22/02, Netflix) Mexicaanse thrillerserie in de stijl van Orphan Black , over een forensisch expert die stuit op een dode vrouw die exact op haar lijkt en dan ontdekt dat ze nog een identieke zus heeft. Bekijk de trailer.
The Strays (woensdag 22/02, Netflix) Britse horrorfilm in de stijl van het werk van Jordan Peele, over een vrouw van kleur die in de voornamelijk witte buitenwijk waar ze woont overal twee vreemde figuren ziet. Bekijk de trailer.
Murdaugh Murders: A Southern Scandal (woensdag 22/02, Netflix) Documentaireserie over de ondergang van een machtige familie uit South Carolina, die wordt ingezet als tiener Mallory Beach door een ongeluk overlijdt.
Fleishman is in Trouble (woensdag 22/02, Disney+) Tragikomische serie over een dokter (Jesse Eisenberg) die de mislukte relatie met de moeder van zijn kinderen (Claire Danes) nog eens onder de loep neemt. Bekijk de trailer.
Outer Banks S03 (donderdag 23/02, Netflix) Avonturenserie over een groep jongeren (The Pogues), die hun toevlucht hebben gezocht op een verlaten eiland, maar wederom verwikkeld raken in de jacht op goud. Bekijk de trailer.
Call Me Chihiro (donderdag 23/02, Netflix) Japanse dramafilm over een oud-sekswerker die nu in een klein kustplaatsje vanuit een kraam eten verkoopt en troost probeert te bieden aan de eenzame zielen die haar pad kruisen.
Endeavour Morse S08 (donderdag 23/02, NPO Plus) Prequel op Inspector Morse , waarin we de detective (nu gespeeld door Shaun Evans) zien in de jaren zestig en inmiddels zeventig. Vanaf 4 maart ook op tv. Bekijk de trailer.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!