Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Have You Ever Seen Fireflies, DNA, Them en meer

  •  
08-04-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Have You Ever Seen Fireflies
Komende maandag gaat The Nevers, een nieuwe fantasyserie van HBO, in première bij Ziggo.
Have You Ever Seen Fireflies? (vrijdag 09/04, Netflix) Komische dramafilm uit Turkije over het leven van een rebels wonderkind. In een tijd van politieke onrust en sociale veranderingen worstelt ze met liefde, verlies en eenzaamheid.
Thunder Force (vrijdag 09/04, Netflix) Komische speelfilm waarin beste vriendinnen Lydia (Melissa McCarthy) en Emily (Octavia Spencer) veranderen in superhelden en daarna de stad moeten zien te beschermen. Bekijk de trailer.
Night in Paradise (vrijdag 09/04, Netflix) Koreaanse misdaadfilm over een gangster met een tragisch verleden die zich schuilhoudt op een eiland. Dan raakt hij bevriend met een vrouw die haar eigen demonen het hoofd moet bieden.
Two Distant Strangers (vrijdag 09/04, Netflix) Voor een Oscar genomineerde korte film van ongeveer dertig minuten, over een man die terug thuis probeert te komen maar telkens een dodelijke confrontatie met een agent herbeleeft.
OnlyFans Uncovered (vrijdag 09/04, Videoland) Driedelige documentaire over het digitale platform OnlyFans, waar ‘creators’ tegen betaling pikant beeldmateriaal aanbieden aan soms enigszins geobsedeerde fans. Bekijk de trailer.
Them (vrijdag 09/04, Amazon Prime Video) Horrorserie die zich afspeelt in de jaren vijftig, over een zwart gezin dat naar een witte wijk in Los Angeles verhuist maar daar verzeild raakt in een enorme nachtmerrie. Lees de recensie.
We Children from Bahnhof Zoo (vrijdag 09/04, Amazon Prime Video) Duitse dramaserie over vijf jongeren in Berlijn. Ze storten zich volledig in het nachtleven maar lijken ten onder te gaan aan drugsverslaving. Lees de recensie.
Solar Opposites S02 (vrijdag 09/04, Disney+) Komische animatieserie van de bedenker van Rick and Morty, waarin een gezin van aliens op aarde tussen de mensen belandt. Er volgt elke week een nieuwe episode. Lees de recensie.
DNA (zaterdag 10/04, NPO 2) Zweeds misdaaddrama van de bedenker The Killing, over een rechercheur wiens baby verdwijnt. Vijf jaar later ontdekt hij dat ze mogelijk nog leeft. Tevens te bekijken op NPO Plus. Lees de recensie.
New Gods: Nezha Reborn (maandag 12/04, Netflix) Chinese animatiefilm over een jongen die een normaal leven leidt en fan is van motorracen. Door toedoen van oude rivalen moet hij zijn bijzondere krachten weer aanwenden.
The Nevers (maandag 12/04, Ziggo Movies & Series) Grootschalige dramaserie van HBO die zich afspeelt in het Victoriaanse Engeland, waar plots een groep vrouwen met bijzondere krachten naar voren treedt. Bekijk de trailer.
My Love: Six Stories of True Love (dinsdag 13/04, Netflix) Documentaireserie waarin zes koppels van over de hele wereld geportretteerd worden. Alle koppels zijn al heel lang samen en vertellen openlijk over hun liefdesrelatie.
Dad Stop Embarrassing Me! (woensdag 14/04, Netflix) Sitcom met Jamie Foxx (In Living Color) als een bezorgde vader van een tienerdochter. Foxx baseerde de sitcom op zijn relatie met zijn dochter Corinne. Bekijk de trailer.
The Circle S02 (woensdag 14/04, Netflix) Combinatie tussen een competitie en een sociaal  experiment, waarbij online deelnemers elkaar moeten ranken om zich een weg te banen naar 100.000 dollar prijzengeld. Bekijk de trailer.
The Soul (woensdag 14/04, Netflix) Taiwanese misdaadfilm waarin het onderzoek naar de dood van een zakenman geheimen met betrekking tot het occulte blootlegt. Een aanklager en zijn vrouw staan voor een moeilijk dilemma.
Love and Monsters (woensdag 14/04, Netflix) Avonturenfilm die zich afspeelt in een wereld vol monsters. Een jonge man (Dylan O’Brien uit The Maze Runner) trekt er toch op uit om te herenigen met zijn vriendin. Bekijk de trailer.
Why Did You Kill Me? (woensdag 14/04, Netflix) Documentaire over het onderzoek naar de moord op 24-jarige Crystal Theobald. Haar moeder probeert via social media de verantwoordelijke bendeleden op te sporen. Bekijk de trailer.
Sisyphus (donderdag 15/04, Netflix) Thrillerserie uit Zuid-Korea waarin een ingenieur leert over gevaarlijke geheimen die de wereld bedreigen. Hij ontdekt dat een vrouw speciaal voor hem vanuit de toekomst naar het heden kwam.
Hello, Me! (donderdag 15/04, Netflix) Romantische komedieserie uit Zuid-Korea over een vrouw die zich depressief en ongelukkig voelt. Op een dag verschijnt plots een jongere versie van zichzelf ten tonele die verandering eist.
Ride or Die (donderdag 15/04, Netflix) Romantische LHBTI-film uit Japan. Rei helpt een vrouw op wie ze al jaren verliefd is te ontsnappen aan haar gewelddadige echtgenoot. Terwijl de vrouwen vluchten slaat de vonk flink over.
The Real Housewives of Beverly Hills (donderdag 15/04, Netflix) Realityshow waarin de levens van rijke huisvrouwen in Beverly Hills centraal staan. Er verschijnen weer meerdere seizoenen, al is nu nog niet bekend hoeveel.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!