Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: After Life, Formula 1, Leaving Neverland en meer

  •  
07-03-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
After Life poster
Verder ook nieuwe series uit Zuid-Afrika en Turkije op Netflix, en Barry Atsma op NPO Start Plus.
After Life (vandaag 08/03, Netflix) Zesdelige komedieserie van en met Ricky Gervais (The Office). Hij speelt weduwnaar Tony, die na de dood van zijn vrouw Lisa heeft besloten om zonder filter verder te leven. Bekijk de trailer.
Formula 1: Drive to Survive (vandaag 08/03, Netflix) Tiendelige documentaireserie van de producent van Senna. We krijgen een exclusief kijkje in de wereld van de autosport: van de coureurs tot de teambazen. Bekijk de trailer.
Shadow (vandaag 08/03, Netflix) Actieserie uit Zuid-Afrika, waarin een getraumatiseerde ex-agent die geen pijn kan voelen in Johannesburg zelf op jacht gaat naar criminelen die de politie te slim af waren en hun straf ontliepen.
Immortals (vandaag 08/03, Netflix) Turkse dramaserie over Mia, een jonge vrouw die in een vampier is veranderd. Ze wil wraak nemen op de wrede vampierleider Dmitry, die zoekt naar een oud artefact dat hem onsterfelijk zou maken.
Walk. Ride. Rodeo. (vandaag 08/03, Netflix) Waargebeurde dramafilm over rodeorijdster Amberley Snyder (Spencer Locke). Na een zwaar auto-ongeluk raakt ze verlamd, maar toch weet ze zich terug te knokken. Bekijk de trailer.
Juanita (vandaag 08/03, Netflix) Tragikomische film met Alfre Woodard (Luke Cage). Ze speelt Juanita, een vrouw die het helemaal gehad heeft met haar modale leven en een roadtrip naar het onbekende onderneemt. Bekijk de trailer.
The Good Doctor (vandaag 08/03, Ziggo) Dramaserie van de bedenker van House over een talentvolle dokter met autisme en het savant-syndroom. De eerste reeks staat al op Videoland, maar komt nu ook naar Ziggo. Bekijk de trailer.
The Split (vandaag 08/03, NPO Start Plus) Dramaserie met Nicola Walker als een echtscheidingsadvocate, met ook een bijrol voor Barry Atsma als haar ex-geliefde en collega. Vooralsnog exclusief bij NPO Start Plus. Bekijk de trailer.
Leaving Neverland (vandaag 08/03, NPO 2) Uitgebreide documentaire over het vermeende kindermisbruik van de in 2009 overleden popster Michael Jackson. Wordt vanavond in zijn geheel uitgezonden op NPO 2. Lees de recensie.
En de kijktips voor na het weekend.....
American Gods S02 (maandag 11/03, Amazon) Mr. Wednesday (Ian McShane) bereidt zijn protégee Shadow Moon (Ricky Whittle) voor op de oorlog met de nieuwe goden. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
Jimmy Carr: The Best Of (dinsdag 12/03, Netflix) Stand-up special van de Britse komiek Jimmy Carr, ook de presentator van de op Netflix te bekijken panelshow The Fix, die vooral bekend staat om zijn ironische en cynische oneliners.
Terrace House S06 (dinsdag 12/03, Netflix) Zesde seizoen van de Japanse realityshow, waarin jonge mensen, onder wie een chef-kok en een snowboarder, in een huis in de bossen bij elkaar komen om hun dromen te verwezenlijken.
Triple Frontier (woensdag 13/03, Netflix) Vijf Amerikaanse ex-militairen (o.a. Ben Affleck en Oscar Isaac) besluiten een Zuid-Amerikaanse drugsbaas te beroven in deze actiefilm van regisseur J.C. Chandor (Margin Call). Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!