Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: For Life, Showtrial, Space Force en meer

  •  
17-02-2022
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
For Life S02
Verder gaat na het weekend het elfde seizoen van The Walking Dead verder op Fox en bij Disney+.
Space Force S02 (vrijdag 18/02, Netflix) Komische serie van de maker van The Office , met Steve Carell als een verstoten legergeneraal die nu het management van een ‘ruimte-afdeling’ in goede banen moet leiden. Bekijk de trailer.
One of Us Is Lying (vrijdag 18/02, Netflix) The Breakfast Club met een dodelijke twist: de serie draait om een aantal leerlingen die moeten nablijven, waarbij een van hen overlijdt en zelfs lijkt te zijn vermoord. Lees de recensie.
Texas Chainsaw Massacre (vrijdag 18/02, Netflix) Horrorfilm waarin Leatherface zijn oude kettingzaag weer afstoft om een groep idealistische jongeren te terroriseren, en het aan de stok krijgt met een oude bekende. Lees de recensie.
Downfall: The Case Against Boeing (vrijdag 18/02, Netflix) Documentaire waarin wordt onderzocht of Boeing winst belangrijker vindt dan veiligheid, iets dat mogelijk geleid heeft tot twee fatale ongelukken binnen korte tijd.
The Cuphead Show! (vrijdag 18/02, Netflix) Animatieserie gebaseerd op het computerspel. De komische kinderserie volgt de avonturen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar ook wel meer naïeve broertje Magnus.
Showtrial (vrijdag 18/02, NPO 2) Britse dramaserie waarin de arrogante dochter van een rijke zakenman beschuldigd wordt van de moord op een verdwenen klasgenoot. Maar wordt ze gebruikt als zondebok? Lees de recensie.
The Marvelous Mrs. Maisel S04 (vrijdag 18/02, Amazon Prime Video) Dramaserie van de maker van Gilmore Girls , over een huisvrouw (Rachel Brosnahan) die in de jaren vijftig aan de slag gaat als comédienne. Lees de recensie.
Severance (vrijdag 18/02, Apple TV+) Black Mirror -achtige serie waarin werknemers zich op kantoor niets herinneren van hun leven thuis en zich thuis niets kunnen herinneren van hun werkzaamheden op kantoor. Bekijk de trailer.
For Life S02 (zaterdag 19/02, Netflix) Dramaserie over een onterecht veroordeelde man die zich in de gevangenis heeft om laten scholen tot advocaat en nu andere gevangenen helpt met hun individuele strafzaken. Lees de recensie.
Grantchester S02 (zondag 20/02, BBC First) Brits misdaaddrama over het partnerschap tussen dominee Sidney Chambers en agent Gordie Keating. Deze keer wordt Chambers zelf beschuldigd van een misdrijf. Lees hier meer.
Don’t Kill Me (maandag 21/02, Netflix) Italiaanse tienerfilm waarin Mirta en haar vriend na een overdosis drugs overlijden. Zij komt echter terug tot leven en maakt nu deel uit van een gewelddadige wereld waar ze niets van wist.
The Walking Dead S11 (maandag 21/02, Fox en Disney+) Tweede deel van de slotreeks van de zombieserie. De afleveringen verschijnen elke week in de ochtend op Disney+ en dan ‘s avonds op televisie bij Fox. Bekijk de trailer.
Private Eyes (maandag 21/02, Videoland) Komische misdaadserie waarin een voormalig ijshockeyer (Jason Priestley uit Beverly Hills 90210) nu met een privédetective misstanden rond zijn protegé onderzoekt. Bekijk de trailer.
Cat Burglar (dinsdag 22/02, Netflix) Interactieve animatiefilm in de stijl van de klassieke tekenfilms van Tex Avery, over een kat die inbreekt en daarbij een hond moet ontwijken. Van de bedenker van Black Mirror. Bekijk de trailer.
Race: Bubba Wallace (dinsdag 22/02, Netflix) Documentaireserie over de talenvolle racer Bubba Wallace, die momenteel de enige zwarte coureur is binnen NASCAR. Hij probeert de sport te veranderen door zijn stem te laten horen.
UFO (woensdag 23/02, Netflix) Romantische dramafilm uit Turkije over een studente met muzikale ambities die valt voor een losbandige motorracer. Hun relatie wordt getest door een tragedie en weerstand van hun beide families.
The North Water (woensdag 23/02, Ziggo Movies & Series) Historische dramaserie over een walvisexpeditie in 1859. Een oud-legerarts (Jack O’Connell) krijgt het aan de stok met een harpoenier (Colin Farrell). Lees de recensie.
The King’s Man (woensdag 23/02, Disney+) Prequel-film uit de Kingsmen -serie met in de hoofdrol Ralph Fiennes. Deze keer zien we de oprichting van de Britse veiligheidsdienst zo rond de Eerste Wereldoorlog. Bekijk de trailer.
Find Me in Paris S03 (woensdag 23/02, Disney+) Tienerdrama waarin de Russische prinses Lena Grisky (Jessica Lord) begin 19 e eeuw in Parijs furore wil maken als balletdanseres. Een magische ketting transporteert haar naar 2018.
Detective Van der Valk S02 (donderdag 24/02, NPO Plus) Brits misdaaddrama over een rechercheur in Amsterdam. In de première van het tweede seizoen vindt men het lijk van een advocate in een windmolenpark. Lees hier meer.
The Harper House (donderdag 24/02, Ziggo Movies & Series XL) Animatieserie over een vrouw (Rhea Seehorn, bekend als Kim Wexler uit Better Call Saul ) die noodgedwongen met haar gezin naar de arme kant van de stad verhuist.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!