de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Dynasty, Modern Family, The Lovebirds en meer

  •  
21-05-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Modern Family S10
Dinsdag gaat het zevende en laatste seizoen van The 100 op Netflix van start met wekelijkse afleveringen.
Control Z (vrijdag 22/05, Netflix) Tienerdrama uit Mexico, over de chaos op een middelbare school nadat een hacker persoonlijke geheimen van leerlingen lekt. Een buitenstaander besluit hem op te sporen. Bekijk de trailer.
The Lovebirds (vrijdag 22/05, Netflix) Eigenlijk voor de bioscoop bedoelde komedie waarin Kumail Nanjiani en Issa Rae te zien zijn als een verliefd stelletje dat plots verwikkeld raakt in een moordmysterie. Lees de recensie.
History 101 (vrijdag 22/05, Netflix) Documentaireserie met korte geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en meer, voorzien van archiefbeelden en infographics. Lees de recensie.
Selling Sunset S02 (vrijdag 22/05, Netflix) Realityshow waarin succesvolle makelaars van de Oppenheim Group allerlei luxe onderkomens verkopen aan rijke mensen in Los Angeles, waarbij alles draait om connecties.
Trailer Park Boys: The Animated Series S02 (vrijdag 22/05, Netflix) De avonturen van de bewoners van het trailer park, bestaande uit veelal ex-criminelen, gaan weer verder, niet meer in live-action maar als animatieserie.
The Sommerdahl Murders (vrijdag 22/05, NPO Plus) Misdaadserie uit Denemarken over een detective die hulp krijgt van zijn vrouw, die in een crimelab werkt, en zijn collega. Vanaf morgen tevens wekelijks op NPO 3.
Homecoming S02 (vrijdag 22/05, Amazon) Mysterieuze dramaserie van de maker van Mr. Robot waarin een vrouw (Janelle Monáe) wakker wordt in een roeibootje en zich niet meer herinnert wie ze is. Bekijk de trailer.
Little Fires Everywhere (vrijdag 22/05, Amazon) Thrillerserie over een welgestelde vrouw (Reese Witherspoon) die een vreemdeling (Kerry Washington uit Scandal) en diens dochter bij haar in huis neemt. Lees de recensie.
Dynasty S03 (zaterdag 23/05, Netflix) Reboot van de oude soapserie over de rijke familie Carrington. Dit jaar met twee afleveringen minder, omdat de opnamen door de coronacrisis eerder moesten stoppen. Bekijk de trailer.
Modern Family S09-10 (zondag 24/05, Netflix) Negende en tiende seizoen van de sitcom over drie generaties binnen dezelfde familie. In Amerika kwam de volledige serie eerder dit jaar ten einde met nog een elfde seizoen.
Betaal (zondag 24/05, Netflix) Horrorserie uit India waarin agenten worden ingehuurd om een stam uit een gebied te verdrijven, maar vervolgens te maken krijgen met een oude vloek en een leger van Britse zombiesoldaten.
Snowpiercer (maandag 25/05, Netflix) Wekelijkse dramaserie met Jennifer Connelly over de klassenstrijd op een trein die door een bevroren wereld raast. Gebaseerd op de film van Bong Joon-ho (Parasite). Bekijk de trailer.
The Other Two (maandag 25/05, Videoland) Komische serie van Sarah Schnieder en Chris Kelly (Saturday Night Live) over twee millennials die zien hoe hun jonge broertje dankzij het internet beroemd wordt. Bekijk de trailer.
The 100 S07 (dinsdag 26/05, Netflix) In het allerlaatste seizoen van de serie proberen Clarke (Eliza Taylor) en haar manschappen Sanctum weer terug op te bouwen. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
Hannah Gadsby: Douglas (dinsdag 26/05, Netflix) Special van de Australische comédienne Hannah Gadsby, die in 2018 internationaal doorbrak met Nanette waarin ze openhartig praatte over al haar trauma’s. Bekijk de trailer.
Bull S03 (dinsdag 26/05, Videoland) Rechtbankdrama met Michael Weatherly, geïnspireerd door de vroege carrière van Dr. Phil. Weatherly speelt een psycholoog die zijn cliënten helpt met het voorbereiden van rechtszaken.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich (woensdag 27/05, Netflix) Documentaire over de miljonair die die gearresteerd werd voor het misbruiken van (minderjarige) vrouwen, en vervolgens in zijn cel zelfmoord pleegde. Bekijk de trailer.
I’m Nog Longer Here (woensdag 27/05, Netflix) Mexicaanse dramafilm waarin de leider van een muzikale straatbende door een misverstand met een andere bende noodgedwongen zijn land moet verlaten om te overleven.
La Corazonada (donderdag 28/05, Netflix) Prequel op de Argentijnse misdaadfilm Perida, waarin agente Manuela 'Pipa' Pelari werkt aan haar eerste zaak, terwijl ze daarnaast ook haar van moord verdachte baas onderzoekt.
Dorohedoro (donderdag 28/05, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, waarin een man door een vloek de kop van een hagedis heeft gekregen, en wraak wil nemen op de verantwoordelijke tovenaar.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....
 
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!