Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Das Boot, Overspel en The Widow

  •  
28-02-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Das Boot
Op NPO Start Plus kun je morgen kijken naar Das Boot, het tv-vervolg op de Duitse filmklassieker. Netflix voegt vandaag als het goed is de Nederlandse serie Overspel toe.
The Boy Who Harnessed the Wind (vandaag 01/03, Netflix) Waargebeurde dramafilm is het regiedebuut van Chiwetel Ejiofor. Een tiener uit Afrika zoekt naar een oplossing voor de hongersnood in zijn dorp. Lees de recensie.
Overspel (vandaag 01/03, Netflix) Serie van de NPO komt onder voorbehoud naar Netflix. We volgen de affaire tussen fotografe Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks) en advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt). Lees hier meer.
Northern Rescue (vandaag 01/03, Netflix) Dramaserie met een hoofdrol voor William Baldwin. Hij speelt een commandant van de reddingsbrigade, die na de dood van zijn vrouw met zijn drie kinderen naar Turtle Island Bay verhuist.
Cricket Fever: Mumbai Indians (vandaag 01/03, Netflix) Nieuwe documentaireserie over het cricketteam de Mumbai Indians, het kampioenenteam van de Indiase Premier League dat een seizoen lang met een camera gevolgd werd.
Losers (vandaag 01/03, Netflix) Hoe gaan we om met nederlagen in een wereld die alleen maar draait om winnen? De nieuwe documentaireserie Losers volgt sporters die een pijnlijk verlies alsnog om wisten te buigen in een triomf.
Budapest (vandaag 01/03, Netflix) Op feiten gebaseerde filmkomedie uit Frankrijk. Twee beste vrienden zetten hun carrières en huwelijken op het spel en richten samen een bedrijf op dat vrijgezellenfeesten organiseert in Hongarije.
River's Edge (vandaag 01/03, Netflix) Japanse dramafilm over een stel tieners. De scholiere Haruna sluit vriendschap met de gesloten Yamada, maar raakt vervolgens verwikkeld in diens relatie met een model en een obsessieve vrouw.
Your Son (vandaag 01/03, Netflix) Mysterieuze misdaadfilm uit Spanje. Een chirurg besluit op eigen houtje wraak te nemen, wanneer zijn zoon zonder een aanwijsbare aanleiding door vier jongeren het ziekenhuis in wordt geslagen.
The Widow (vandaag 01/03, Amazon) Nieuwe thrillerserie van de makers van The Missing, die gedeeltelijk werd opgenomen in Rotterdam. Kate Beckinsale ontdekt dat haar overleden man toch nog in leven is. Lees de recensie.
Wie is de Mol? België (vandaag 01/03, NPO Start Plus) De Belgische editie van Wie is de Mol is straks ook bij ons in Nederland online te bekijken. Vanaf vandaag wekelijks op NPO Start, maar ook helemaal op NPO Start Plus.
Elementary S04 (vandaag 01/03, Net 5) Bendict Cumberbatch is niet de enige Sherlock op tv: vandaag start het vierde seizoen van de Amerikaanse versie met Jonny Lee Miller. Een zevende en laatste seizoen is nu in de maak.
The Miniaturist (vandaag 01/03, België Een) Historisch drama met Anya Taylor-Joy (Split, Glass) als de Amsterdamse Petronella Oortman, die beroemd werd door haar inmiddels in het Rijksmuseum te bezichtigen poppenhuis.
Das Boot (zaterdag 02/03, NPO Start Plus) Serie geïnspireerd door de gelijknamige film over een Duitse duikboot in W.O.II. Wekelijks te volgen op NPO 2, maar ook direct in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Bekijk de trailer.
Secrets and Lies (maandag 04/03, Ziggo en Videoland) Misdaadserie met Juliette Lewis (Natural Born Killers) als detective. Beide seizoenen komen maandag naar Ziggo Movies & Series en naar Videoland. Bekijk de trailer.
Secret City S02 (woensdag 06/03, Netflix) In het tweede seizoen van de 'Australische House of Cards' komt journaliste Harriet Dunkley (Anna Torv) op het spoor van een militair programma waar zelfs de premier niet van op de hoogte is.
Shouf Shouf! (woensdag 06/03, Videoland) Alle drie de seizoenen van het tv-vervolg op de film Shouf Shouf Habibi! komen naar Videoland. We volgen de verdere  belevenissen van Ap (Mimoun Oaïssa) en zijn vriendengroep.
Springvloed (woensdag 06/03, Ziggo) Zweedse misdaadserie van het echtpaar Cilla en Rolf Börjlind en één van de scenaristen van The Bridge. Ziggo Movies & Series stelt straks allebei de seizoenen beschikbaar. Bekijk de trailers.
The Order (donderdag 07/03, Netflix) Tienerserie waarin student Jack (Jake Manley) zich op zijn nieuwe school aansluit bij een geheim genootschap en betrokken raakt bij een oorlog tussen magiërs en weerwolven. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!