Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Dark, Silent Witness, Eurovision en meer

  •  
25-06-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Dark S03
Verder verschijnen op woensdag de eerste vijf seizoenen van American Horror Story bij Amazon.
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (vrijdag 26/06, Netflix) Satirische film over het IJslandse duo Fire Saga (Will Ferrell en Rachel McAdams) dat vastbesloten is om het songfestival te winnen. Bekijk de trailer.
All for Love (vrijdag 26/06, Netflix) Colombiaanse soapserie waarin de staatarme monteur Joaquin in Bogota zoekt naar zijn weggelopen zus. Hij valt voor de aspirant-zangeres Irene en ze beginnen een stormachtige romance.
Home Game (vrijdag 26/06, Netflix) Documentaireserie waarin unieke en soms gevaarlijke sporten van over de hele wereld centraal staan. De makers brengen ook de gemeenschappen en culturen waarin deze floreren in beeld.
Twogether (vrijdag 26/06, Netflix) Koreaanse realityshow waarin zanger Lee Seung-gi met acteur Jasper Liu een reis door Azië maakt. Ze worden snel goede vrienden en komen overal in contact met hun fans en lokale culturen.
Yu Yu Hakusho: Ghost Files (vrijdag 26/06, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, waarin een zware crimineel zijn leven geeft om een jongen te redden en dan een tweede kans krijgt als ‘geestdetective’.
Silent Witness S22 (vrijdag 26/06, NPO Plus) Langlopende misdaadserie van de BBC over forensisch patholoog Nikki Alexander (Emilia Fox), die met haar collega’s een aanval op een transgender onderzoekt. Lees hier meer.
Dark S03 (zaterdag 27/06, Netflix) Duistere dramaserie uit Duitsland, waarin de zoektocht naar een verdwenen jongen leidt tot mysterieuze tijdreizen en een alternatieve wereld. Derde seizoen is de slotreeks. Lees de recensie.
Papadag S02 (zondag 28/06, NPO Plus) Komische dramaserie waarin verschillende vaders elke week in het park bijeenkomen om hun levens te bespreken. Eveneens wekelijks te volgen op NPO 3 en NPO Start. Lees hier meer.
Adú (dinsdag 30/06, Netflix) Dramafilm met drie verhalen die zich afspelen rond de grens tussen Spanje en Marokko: een kind gaat op reis, een vader wordt herenigd met zijn dochter en een kustwacht voelt zich schuldig.
Homemade (dinsdag 30/06, Netflix) Collectie korte films uit verschillende genres, gemaakt door geprezen filmmakers van over de hele wereld, die hun creativiteit bundelden tijdens de huidige COVID19-quarantaine.
George Lopez: We’ll Do It For Half (dinsdag 30 /06, Netflix) Eerste Netflix-special van de Latijns-Amerikaanse comedyveteraan George Lopez, die grapt over onder meer immigratie, zijn stoere familie en ouder worden.
BNA (dinsdag 30/06, Netflix) Japanse animatieserie waarin Michiru is getransformeerd in een wasbeer. Samen met de in een wolf getransformeerde Shirou gaat ze in een speciale zone van de stad op zoek naar antwoorden.
Deadwind (Karppi) S02 (woensdag 01/07, Netflix) Finse misdaadserie over detective Sofia Karppi (Pihla Viitala). Er worden lijken gevonden in de in aanbouw zijde tunnel die Finland met Estland verbindt. Bekijk de trailer.
Queen of the South S03-04 (woensdag 01/07, Netflix) Amerikaanse remake van een serie uit Mexico, over een vrouw (Alice Braga) die zich begeeft in de drugswereld en vervolgens uitgroeit tot een grote speler. Lees hier meer.
Gotham S05 (woensdag 01/07, Netflix) Batman-serie zonder Batman over de stad Gotham, waar James Gordon (Ben McKenzie) de wet probeert te handhaven. David Mazouz is te zien als een jonge Bruce Wayne. Bekijk de trailer.
Say I Do (woensdag 01/07, Netflix) Realityshow van de makers van Queer Eye, waarin een aantal experts mensen helpen met het plannen van hun droomhuwelijk, en er ook voor zorgen dat ze de bijbehorende obstakels overwinnen.
Unsolved Mysteries (woensdag 01/07, Netflix) Reboot van de klassieke documentaireserie waarin de makers zoeken naar de waarheid achter raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke verschijnselen.
Under the Riccione Sun (woensdag 01/07, Netflix) Coming of age-film uit Italië, waarin een aantal jongeren vakantie vieren op de stranden van Riccione, en te maken krijgen met allerlei gecompliceerde liefdesperikelen en relaties.
New Amsterdam S02 (woensdag 01/07, Ziggo) Ziekenhuisdrama over de briljante arts Max Goodwin (Ryan Eggold), die de leiding krijgt over een ziekenhuis in New York en daar het roer flink om wil gooien. Bekijk de trailer.
Modern Family S01-09 (woensdag 01/07, Amazon) Amerikaanse sitcom die door de jaren heen talloze prijzen won, over drie generaties binnen dezelfde familie. Rollen zijn er voor onder anderen Ed O’Neill en Sofia Vergara.
Homeland S01-07 (woensdag 01/07, Amazon) Spionageserie over Carrie Mathison (Claire Danes), een briljante CIA-agente met een bipolaire stoornis. In het eerste seizoen wantrouwt ze een bevrijde gevangene (Damian Lewis).
Prison Break S01-05 (woensdag 01/07, Amazon) Thrillerserie waarin een man onterecht in de gevangenis zit voor moord. Zijn broer bedenkt een plan om hem te bevrijden, maar moet zich daarvoor dan wel zelf laten opsluiten.
American Horror Story S01-05 (woensdag 01/07, Amazon) Anthologie met elk seizoen een ander verhaal in een andere setting, zoals een spookhuis, een gesticht, een bizar circus en een bovennatuurlijk hotel. Lees hier meer.
Glee S01-06 (woensdag 01/07, Amazon) Muzikale komedieserie waarin een leraar (Matthew Morrison) het zanggroepje op zijn school in ere wil herstellen. Een jaloerse cheerleadercoach (Jane Lynch) heeft echter andere plannen.
Warrior Nun (donderdag 02/07, Netflix) Fantasyserie waarin de jonge Ava kennismaakt met nonnen die tegen demonen vechten. Thekla Reuten speelt een vrouw die een poort naar het hiernamaals ontdekt. Bekijk de trailer.
Mystic Pop-up Bar (donderdag 02/07, Netflix) Fantasievolle dramaserie uit Korea, waarin een jongeman komt te werken in een eeuwenoud café, waar de eigenares problemen van haar gasten oplost door hun dromen in te gaan.
Thiago Ventura: Pokas (donderdag 02/07, Netflix) Stand-up special van de Braziliaanse komiek Thiago Ventura, die eerder te zien was in Comedians of the World. Hij praat onder meer over het opgroeien in een achterbuurt.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!