Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Dark, Ad Vitam, Killer by the Lake en meer

  •  
20-06-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Killer by the Lake
Naast het langverwachte vervolg op Dark verschijnt ook de sitcom van Gabriel Iglesias op Netflix. Op NPO Start Plus kun je kijken naar het Franse drama Killer by the Lake.
Dark S02 (vandaag 21/06, Netflix) Thrillerserie uit Duitsland waarin de verdwijning van een jongen een dorpje op zijn kop zet. De zoektocht leidt naar een mysterieus tunnelstelsel in de bossen. Lees de recensie en bekijk ons setbezoek.
Mr. Iglesias (vandaag 21/06, Netflix) Sitcom waarin komiek Gabriel 'Fluffy' Iglesias te zien is als een goedlachse geschiedenisleraar. Hij ontfermt zich over de leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Bekijk de trailer.
Ad Vitam (vandaag 21/06, Netflix) Franse sciencefictionserie die zich afspeelt in een wereld waarin mensen eeuwig kunnen leven. Een agent en een getroebleerde vrouw onderzoeken een bizarre reeks zelfmoorden.
The Casketeers S02 (vandaag 21/06, Netflix) Realityserie over begrafenisondernemers uit Nieuw-Zeeland. Ze helpen mensen om te gaan met hun verlies, waarbij ze zorg en respect combineren met een gevoel voor humor.
The Confession Tapes S02 (vandaag 21/06, Netflix) Documentaireserie over waargebeurde strafzaken, waarbij de veroordeelden nog steeds beweren dat hun bekentenissen onvrijwillig tot stand zijn gekomen.
Girls Incarcerated S02 (vandaag 21/06, Netflix) Realityserie over jeugdgevangenissen in Indiana waar tienermeiden worstelen met conflicten en liefdesverdriet, terwijl ze hun levens proberen om te draaien.
Go! Vive a tu manera S02 (vandaag 21/06, Netflix) Argentijnse soap voor de hele familie. De jonge Mia belandt op een prestigieuze toneelschool, maar komt al snel in aanvaring met de dochter van de directeur.
Killer by the Lake (vandaag 21/06, NPO Start Plus) Vervolg op de Franse misdaadserie Vanished by the Lake, waarin detective Lise Stocker (Julie De Bona) een seriemoordenaar op het spoor komt. Lees de recensie.
Forest of Piano S02 (maandag 24/06, Netflix) Japanse animatieserie over een kapotte piano midden in het bos. Het muzikale wonderkind Kai weet op mysterieuze wijze toch muziek uit het instrument te krijgen.
Mike Epps: Only One Mike (disndag 25/06, Netflix) Special van komiek Mike Epps, die als acteur te zien was in The Hangover. Hij maakt grappen over onder meer senioriteit in de slaapkamer en stripclubs.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!