Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Cursed, The Typist, Suits, Barrie Barista en meer

  •  
16-07-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Suits S08 dvd
Verder verschijnt dit weekend het tweede seizoen van de Spaanse thrillerserie The Pier bij de NPO.
Cursed (vrijdag 17/07, Netflix) Fantasyserie gebaseerd op de legende van King Arthur, met Katherine Langford (13 Reasons Why) als een jonge tovenares die een mythisch zwaard moet afleveren bij Merlijn. Lees de recensie.
Kissing Game (vrijdag 17/07, Netflix) Braziliaans tienerdrama waarin een afgelegen dorpje wordt getroffen door een mysterieuze ziekte: een virus dat wordt overgedragen door te zoenen verspreidt zich door de gemeenschap.
Father Soldier Son (vrijdag 17/07, Netflix) Documentaire van de New York Times, waarin een gewonde soldaat vanuit Afghanistan huiswaarts keert, waarna hij met zijn gezin aan een helingsproces begint. Bekijk de trailer.
The Pier S02 (vrijdag 17/07, NPO Plus) Spaanse thriller waarin het lijk van een man wordt gevonden, en zijn vrouw en minnares op onderzoek uitgaan. Vanaf morgen ook wekelijks op NPO 3 en NPO Start. Lees de recensie.
Barrie Barista en het Einde der Tijden (vrijdag 17/07, Videoland) Komische serie van de bedenkers van New Kids, waarin de eigenaar van een coffeebar (Henry van Loon) te maken heeft met de Apocalyps. Lees de recensie.
Absentia S03 (vrijdag 17/07, Amazon) Misdaaddrama rond het mysterie van een FBI-agente (Stana Katic uit Castle) die na jarenlang vermist te zijn geweest plotseling weer opduikt, maar zich niets meer herinnert. Lees de recensie.
Suits S08A (zaterdag 18/07, Netflix) Patrick J. Adams (Mike) en Meghan Markle (Rachel) zijn niet langer te zien, maar Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) is de cast komen versterken als een keiharde advocate. Bekijk de trailer.
The Typist (zaterdag 18/07, NPO Plus) Duitse misdaadserie over een notuliste bij de politie in Berlijn die zelf de misdaden van een vrijgesproken verdachte onderzoekt. Ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Bekijk de trailer.
Jack Whitehall: I’m Only Joking (dinsdag 21/07, Netflix) Stand-up special van de Britse komiek Jack Whitehall, die verhalen vertelt over gelukkige stelletjes, leven in hotels, domme mensen en zijn vaak serieuze vader Michael.
Street Food: Latin America (dinsdag 21/07, Netflix) Documentaireserie over voedsel dat op straat wordt verkocht. Deze keer staan de Latijns-Amerikaanse chefs en hun verhalen over de smaak van traditie en innovatie centraal.
How to Sell Drugs Online (Fast) S02 (dinsdag 21/07, Netflix) Tienerdrama uit Duitsland waarin een scholier veel geld verdient met de online verkoop van xtc, totdat hij de aandacht van hele foute mensen trekt. Bekijk de trailer.
Signs (woensdag 22/07, Netflix) Poolse misdaadserie waarin de moord op een vrouw enige gelijkenis vertoont met een onopgeloste moord van tien jaar eerder, waardoor er plots weer een heleboel oud zeer terug naar boven komt.
Norsemen S03 (woensdag 22/07, Netflix) Het komische antwoord op het tevens op Netflix te bekijken Vikings: de serie laat zien hoe de Vikingen van Norheim overal alles leeg plunderen en hun problemen oplossen met geweld.
Love on the Spectrum (woensdag 22/07, Netflix) Documentaireserie over de zoektocht naar liefde, maar deze keer volgen we mensen met autisme. Voor hen is het verkennen van de erg onvoorspelbare datingwereld nog lastiger.
Fear City: New York vs The Mafia (woensdag 22/07, Netflix) Documentaireserie over het criminele milieu in het New York van de jaren zeventig, toen de stad geregeerd werd door vijf beruchte maffiafamilies. Bekijk de trailer.
Baywatch (woensdag 22/07, Videoland) Eerste drie seizoenen van de strandwachtsoap met David Hasselhoff, met vanaf het derde seizoen ook Pamela Anderson. Videoland voegt nu wekelijks drie seizoenen toe. Lees hier meer.
Hierro (woensdag 22/07, Ziggo) Spaanse thrillerserie over een lijk dat wordt gevonden op een van de Canarische eilanden. Een rechter jaagt op de moordenaar, en een zakenman tracht zijn onschuld te bewijzen. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!