Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Citation, Goldie, Next, Plan Coeur en meer

  •  
05-11-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Next
Op donderdag verschijnt de nieuwe sciencefictionserie van Alex Garland (Annihilation) bij Ziggo.
Plan Coeur S02 (vrijdag 06/11, Netflix) Romantische komedieserie over drie vriendinnen in Parijs. In het eerste seizoen kampte een van de vrouwen met liefdesverdriet, waarna de andere twee een gigolo voor haar inhuurden.
Country Ever After (vrijdag 06/11, Netflix) Realityshow over het gezin van countryzanger Coffey Anderson en zijn vrouw Criscilla. Ze hebben verschillende perspectieven op het leven en de opvoeding van hun kinderen.
Citation (vrijdag 06/11, Netflix) Op feiten gebaseerde dramafilm uit Afrika, over een jonge studente die plots recht tegenover het establishment komt te staan wanneer ze vertelt dat een leraar haar probeerde te verkrachten.
Goldie (vrijdag 06/11, NPO 3) Amerikaanse film van de Nederlandse regisseur Sam de Jong, over een op zichzelf aangewezen New Yorkse tiener en haar familieleden. Ze droomt van een carrière als danseres. Lees de recensie.
Next (vrijdag 06/11, Ziggo) Sciencefictionserie van de producenten van 24 met John Slattery (Mad Men) als de oprichter van een groot techbedrijf die een op hol geslagen AI-programma moet zien te stoppen. Lees de recensie
The Sandhamn Murders S04 (maandag 09/11, NPO Plus) Zweedse misdaadserie die zich afspeelt op een eilandje nabij Stockholm. Een van de eindejaarsfeestjes van de jongeren heeft een dodelijke afloop. Bekijk de trailer.
Peacemaker (maandag 09/11, Ziggo) Politieke thriller uit Finland die zich afspeelt in Syrië, Turkije en Spanje en draait om wapenhandel. We volgen vredesonderhandelaars die werken in gevaarlijk gebied. Bekijk de trailer.
Saving Hope (maandag 09/11, Ziggo) Bovennatuurlijk ziekenhuisdrama uit Canada, waarin Erica Durance (Lois Lane in Smallville) gestalte geeft aan Dr. Alex Reid. Het derde en vierde seizoen verschijnt nu. Lees hier meer.
Bad Banks S02 (dinsdag 10/11, Netflix) Financiële thrillerserie uit Duitsland, over de perikelen bij een grote investeringsbank in Frankfurt. Een van de hoofdrollen wordt vertolkt door Barry Atsma (The Split). Lees hier meer.
Dash & Lily (dinsdag 10/11, Netflix) Romantische tienerserie over twee tegenpolen: de erg cynische Dash en de optimistische Lily. Ze geven elkaar berichten en opdrachten via een rood boekje dat ze voor elkaar achterlaten.
A Lion in the House (dinsdag 10/11, Netflix) Intieme documentaire die gefilmd werd over een periode van zes jaar. Vijf kinderen met kanker gaan door een erg zware tijd, maar worden daarbij gesteund door hun families.
Trial 4 (dinsdag 10/11, Netflix) Documentaire over Sean K. Ellis, die in 1993 als 19-jarige werd beschuldigd van de moord op een politieagent in Boston. Hij wil zijn onschuld bewijzen en stelt corruptie en racisme aan de kaak.
Industry (dinsdag 10/11, Ziggo) Dramaserie van HBO die zich afspeelt in het financiële hart van Engeland, waar net afgestudeerde jongeren willen gaan werken voor een prestigieuze investeringsbank in Londen. Bekijk de trailer.
A Queen is Born (woensdag 11/11, Netflix) Show waarin Gloria Groove en Alexia Twister de dromen van drag queens willen verwezenlijken. Door middel van make-overs proberen ze zes queens meer vertrouwen te geven.
The Liberator (woensdag 11/11, Netflix) Op feiten gebaseerde oorlogsserie ontwikkeld met een nieuwe animatietechniek. We volgen een aantal soldaten die tijdens de geallieerde invasie van Europa uitgroeien tot grote helden.
What We Wanted (woensdag 11/11, Netflix) Oostenrijkse dramafilm over de perikelen van een stel dat maar niet zwanger kan geraken. Dan wordt ook tijdens een vakantie op Sardinië hun huwelijk zwaar op de proef gesteld.
Aunty Donna’s Big ‘Ol House of Fun (woensdag 11/11, Netflix) Komische sketchshow van het Australische trio Aunty Donna. Ze voeren in elke aflevering nummers op die voorzien zijn van allerlei liedjes en absurde personages.
Ludo (donderdag 12/11, Netflix) Onconventionele Bollywood-film waarin vier verhalen in elkaar overlopen, met onder meer een excentrieke crimineel, een verdwenen koffer vol met geld, en een opnieuw opgedoken sekstape.
Devs (donderdag 12/11, Ziggo) Sciencefictionserie van Alex Garland (28 Days Later), over het techbedrijf van Forest (Nick Offerman), waar schimmige dingen gebeuren die existentiële en morele vragen oproepen. Lees de recensie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!