Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Cam, Lois, Narcos en veel meer

  •  
16-11-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Cam
Netflix pakt vandaag uit met Narcos: Mexico en The Kominsky Method, plus de films Cam en The Ballad of Buster Scruggs. Op NPO Start Plus is het eerste seizoen van Lois alvast vooruit te kijken.
Narcos: Mexico (vandaag 16/11, Netflix) Het vierde seizoen van Narcos verplaatst de actie naar Mexico. Agent Kiki Camarena (Michael Peña) wil het drugsimperium van Felix Gallardo (Diego Luna) in kaart brengen. Bekijk de trailer.
The Ballad of Buster Scruggs (vandaag 16/11, Netflix) Regisseurs Joel en Ethan Coen (No Country for Old Men) vertellen in deze film zes verhalen over het Wilde Westen. Tim Blake Nelson geeft gestalte aan het titelpersonage. Lees de recensie.
The Kominsky Method (vandaag 16/11, Netflix) Sitcom van Chuck Lorre (Two and a Half Men) over de vriendschap tussen twee oudere mannen (Oscarwinnaars Alan Arkin en Michael Douglas) in Los Angeles. Lees de recensie.
The Princess Switch (vandaag 16/11, Netflix) Vanessa Hudgens (High School Musical) en Sam Palladio (Nashville) spelen de hoofdrollen in deze film over een reguliere vrouw die van plek wisselt met een prinses. Bekijk de trailer.
Cam (vandaag 16/11, Netflix) Horrorfilm die het al erg goed deed in het festivalcircuit. Het verhaal volgt een populaire webcamgirl, die plots vervangen blijkt te zijn door een look-alike en haar identiteit terug moet zien te krijgen.
Dogs (vandaag 16/11, Netflix) Zes afleveringen over de onvoorwaardelijke liefde tussen de mens en zijn trouwe viervoeter. De bijzondere verhalen zijn afkomstig uit onder meer Syrië, Japan, Costa Rica, en Italië. Bekijk de trailer.
Taken (vandaag 16/11, Videoland) Hoe vergaarde Bryan Mills zijn 'particular set of skills'? Je ziet het nu op Videoland in de eerste twee seizoenen van Taken, een prequel-serie op de actiefilms met Liam Neeson.  Lees de recensie.
Lois (vandaag 16/11, NPO Start Plus) Noortje Herlaar geeft gestalte aan rechercheur Lois Huizinga in de verfilming van de boeken van Simone van der Vlugt. De hele serie is vanaf vandaag te zien op NPO Start Plus. Lees hier meer.
A Head Full of Dreams (vandaag 16/11, Amazon) Documentaire over Coldplay. De regie was in handen van Mat Whitecross, bekend van de Oasis-docu Supersonic, die ver voor de oprichting van de band al bekend was met de leden.
En de kijktips voor na het weekend....
The Final Table (dinsdag 20/11, Netflix) Twaalf teams van chef-koks strijden om een plek aan tafel met negen culinaire iconen. Alex Haupt, de eigenaar van restaurant 101 Gowrie in Amsterdam, is een van de koks. Bekijk de trailer.
Trevor Noah: Son of Patricia (dinsdag 20/11, Netflix) Tweede Netflix-special van Trevor Noah, die op Comedy Central te zien is als de host van The Daily Show. Hij verlaat zijn desk en brengt zijn (politieke) grappen naar het podium.
Greenleaf S03 (donderdag 22/11, Netflix) Greenleaf draait om een kerkgemeenschap in de Amerikaanse stad Memphis, en wordt geproduceerd door Oprah Winfrey, die zelf een bijrol vertolkt. Het derde seizoen komt straks naar Netflix.
The Christmas Chronicles (donderdag 22/11, Netflix) Kerstfilm van de makers van Home Alone en Harry Potter. Een bebaarde Kurt Russell speelt de kerstman en moet met hulp van twee kinderen kerstmis redden. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!