Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Buladó, It’s a Sin, Coming 2 America en meer

  •  
04-03-2021
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
It's a Sin
Vanaf maandag kun je bij Ziggo kijken naar een serie over de aanslagen in Noorwegen in 2011.
Buladó (vrijdag 05/03, Netflix) Familiedrama over een elfjarig meisje dat met haar vader en haar opa, die elkaars tegenpolen zijn, opgroeit Curaçao. Was eerder de Nederlandse inzending voor de Oscars. Lees de recensie.
Sentinelle (vrijdag 05/03, Netflix) Franse thrillerfilm over een militair (Olga Kurylenko) die na een traumatische missie huiswaarts keert. Met haar dodelijke vaardigheden neemt ze wraak op de mannen die haar zuster aanvielen.
Nevenka: Breaking the Silence (vrijdag 05/03, Netflix) Spaanse documentaireserie waarin een vrouw na een periode van stilte als eerste een succesvolle rechtszaak aanspant tegen een politicus vanwege seksuele intimidatie.
It’s a Sin (vrijdag 05/03, NPO Plus) Britse dramaserie van de bedenker van Years and Years over de aidscrisis in de Londense gayscene in de jaren tachtig. Is komende zomer eveneens te zien op tv bij NPO 3. Bekijk de trailer.
Gold Digger (vrijdag 05/03, NPO Plus) Britse dramaserie met Julia Ormond als een financieel succesvolle zestiger die valt voor een jongere man (Ben Barnes). Gaat volgende week ook van start op NPO 2. Bekijk de trailer.
Coming 2 America (vrijdag 05/03, Amazon) Vervolg op de komische film uit 1988 waarin de Afrikaanse prins Akeem (Eddie Murphy) nu ontdekt dat hij een zoon heeft in New York en terug naar Amerika reist. Lees de recensie.
Beck S08 (zaterdag 06/03, NPO 3) Zweedse detectiveserie waarin inspecteur Martin Beck (Peter Haber) tijdens een onderzoek op het spoor komt van een drugsnetwerk. Tevens al in zijn geheel op NPO Plus. Lees de recensie.
Bridget Jones (zaterdag 06/03, Videoland) De filmtrilogie met Renée Zellweger als de naar liefde hunkerende Bridget Jones komen dit weekend naar Videoland. Met tevens rollen voor Hugh Grant en Colin Firth. Lees hier meer.
Bombay Begums (maandag 08/03, Netflix) Dramaserie uit India over een vijftal vrouwen uit verschillende milieus. Ze hebben zo hun eigen verlangens en ambities en proberen hun dromen waar te maken in het hedendaagse Mumbai.
Bombay Rose (maandag 08/03, Netflix) Romantische dramafilm uit India. In een bruisende stad wordt de ontluikende liefde tussen twee dertigers op de proef gesteld door verplichtingen en verschillen op het gebied van religie.
22 Juli: Norway’s Darkest Day (maandag 08/03, Ziggo Movies & Series) Dramaserie over de aanslagen in Noorwegen in 2011, gezien vanuit het standpunt van de politie, hulpverleners, journalisten en burgers. Bekijk de trailer.
The Houseboat (dinsdag 09/03, Netflix) Duitse realityshow waarin muzikanten Olli Schulz en Fynn Kliemann twee jaar lang uit alle macht proberen om de woonboot van zanger Gunter Gabriel eindelijk weer in ere te herstellen.
Marriage of Mortgage (woensdag 10/03, Netflix) Realityshow waarin een makelaar en een wedding planner strijden om de harten en budgetten van aanstaande echtparen. Kiezen zij een sprookjeshuwelijk of een droomhuis?
Last Chance U: Basketball (woensdag 10/03, Netflix) Na de wereld van het college football duikt Last Chance U in de wereld van het basketbal. Een gemotiveerde coach traint jongeren die willen uitblinken op de universiteit.
Caïd (woensdag 10/03, Netflix) Franse misdaadserie die zogenaamd gebruik maakt van ‘found footage’. Twee filmmakers nemen een muziekvideo op voor een rapper en zijn van plan te draaien in een gevaarlijk bendegebied.
Transplant (woensdag 10/03, Ziggo Movies & Series) Ziekenhuisdrama over een vluchteling uit Syrië (Hamza Haq) die in Canada zijn carrière als dokter op de spoedeisende hulp weer op probeert te pakken. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!