de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Borgen, Las Chicas del Cable en Why Women Kill

  •  
13-02-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
87 keer bekeken
  •  
Why Women Kill
Verder gaat het vijfde seizoen van Outlander volgende week bij Ziggo van start met wekelijkse afleveringen.
Las Chicas del Cable S05 (vrijdag 14/02, Netflix) Eerste helft van het slotseizoen van de Spaanse dramaserie over de hechte vriendschap tussen een aantal vrouwen in het Spanje van de jaren twintig en dertig. Lees de recensie.
Taj Mahal 1989 (vrijdag 14/02, Netflix) Romantische serie uit India die zich afspeelt aan het einde van de jaren tachtig. Het verhaal volgt de romantische en politieke perikelen van allerlei mensen op de universiteit van Lucknow.
Castle & Castle (vrijdag 14/02, Netflix) Dramaserie uit Nigeria, waarin een stel invloedrijke en succesvolle advocaten verschillende belangen van het rechtssysteem verdedigen, waarbij ze onder hele grote druk komen te staan.
Isi & Ossi (vrijdag 14/02, Netflix) Romantische komediefilm uit Duitsland, over de dochter van een miljardair die doet alsof ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire droom mag volgen.
Panipat: The Great Betrayal (vrijdag 14/02, Netflix) Grootschalige oorlogsfilm uit India. Het waargebeurde verhaal speelt zich af in de 18 e eeuw en volgt een commandant die het met zijn leger opneemt tegen de Afghanen.
Borgen S03 (vrijdag 14/02, NPO Start Plus) Derde en laatste seizoen van de Deense tv-hit waarin Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) uit de politiek is gestapt, maar dan besluit om toch weer terug te keren. Lees de recensie.
Why Women Kill (vrijdag 14/02, Videoland) Zwartkomische dramaserie over drie vrouwen in verschillende tijdlijnen, die allemaal te maken krijgen met overspel. Van de bedenker van Desperate Housewives. Bekijk de trailer.
Briarpatch (vrijdag 14/02, Ziggo) Misdaadserie van producent Sam Esmail (Mr. Robot), waarin Rosario Dawson terugkeert naar het grensstadje waar ze opgroeide, om daar de moord op haar zus te onderzoeken. Bekijk de trailer.
Visible: Out on Television (vrijdag 14/02, Apple) Documentaire over de evolutie en invloed van LGBTQ-personages op televisie. De afleveringen bevatten bijdragen van onder anderen Neil Patrick Harris en Ellen DeGeneres.
Kinderen Geen Bezwaar (zondag 15/02, Videoland) Complete serie van de sitcom over het huishouden van Maud (Anne-Mieke Ruyten) en Gerard (Alfred van den Heuvel), die beiden een kind hebben uit een vorige relatie.
Meisje van Plezier S02 (zondag 16/02, RTL 4) Vorige jaar al vrijgegeven op Videoland, en nu wekelijks te zien op RTL 4. In seizoen twee besluit Nadine (Angela Schijf) zelf een escortservice op te richten. Lees de recensie.
The Expanding Universe of Ashley Garcia (maandag 17/02, Netflix) Komische serie over de vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia. Ze neemt een baan aan in de robotica, waarna ze het hedendaagse tienerleven ontdekt.
Outlander S05 (maandag 17/02, Ziggo) Romantisch tijdreisdrama waarin de Frasers dit keer gezamenlijk hun in Amerika opgebouwde thuishaven moeten zien te beschermen. Wekelijks een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
Strike Back S07 (maandag 17/02, Ziggo) Laatste seizoen van de actieserie over Section 20, een speciale eenheid van de Britse geheime dienst die overal terroristen bestrijdt. Elke week een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
The Chef Show S03 (woensdag 19/02, Netflix) Realityshow waarin regisseur Jon Favreau (The Mandalorian) en topkok Roy Choi verschillende beroemde gasten ontvangen, waar ze vervolgens mee gaan koken en dineren.
Spectros (donderdag 20/02, Netflix) Bovennatuurlijke tienerserie waarin jongeren verzeild raken in een mysterie rond Braziliaanse folklore en Japanse spookverhalen. Van een van de schrijvers van Buffy the Vampire Slayer.
Light as a Feather S02 (donderdag 20/02, Ziggo) Het op het eerste gezicht vrij onschuldige spelletje ‘Light as a Feather’ heeft afschuwelijke gevolgen voor vijf jonge tieners. De laatste afleveringen van het tweede seizoen.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!