Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Beecham House, Elite, The Spy en nog veel meer

  •  
05-09-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Beecham House
Dinsdag start The Deuce S03 bij Ziggo, waar woensdag ook de Zweedse misdaadserie STHLM Requiem verschijnt.
The Spy (vrijdag 06/09, Netflix) Op feiten gebaseerde miniserie van Gideon Raff (Homeland), met komiek Sacha Baron Cohen in een serieuze rol, als Israëlische spion die de regering van Syrië infiltreert. Lees de recensie.
Elite S02 (vrijdag 06/09, Netflix) Spaans tienerdrama over drie arme jongeren, die door een samenloop van omstandigheden plots terechtkomen op een exclusieve privé-school, waar veel intriges ontstaan. Lees de recensie.
Hip Hop Evolution S03 (vrijdag 06/09, Netflix) Documentairereeks over de ontwikkeling van de hiphop door de jaren heen, met in het derde seizoen onder meer aandacht voor de vete tussen de eastcoast en de westcoast.
Jack Whitehall: Travels with My Father S03 (vrijdag 06/09, Netflix) De Britse komiek en acteur Jack Whitehall reist met zijn stoïcijnse vader de wereld over. Het derde seizoen werd opgenomen in de Verenigde Staten.
Beecham House (vrijdag 06/09, NPO Start Plus) Zesdelig kostuumdrama dat zich afspeelt in het India van 1795, waarin een ex-soldaat in Delhi arriveert en daar een nieuwe leven wil gaan opbouwen. Lees de recensie.
Welkom in de jaren 20 en 30 (zondag 08/09, NPO Start Plus) Historische komedieserie gepresenteerd als talkshow, waarin gasten als Albert Einstein en koningin Wilhelmina alles over hun tijd mogen vertellen.
New Amsterdam (maandag 09/09, Videoland) Dramaserie waarin een excentrieke dokter (Ryan Eggold uit The Blacklist) de leiding krijgt over een ziekenhuis in New York en de boel flink omgooit. Lees de recensie.
Evelyn (dinsdag 10/09, Netflix) Een Britse regisseur die gekweld wordt door de zelfmoord van zijn broer besloot om samen met zijn familieleden een bijzondere reis te maken, die hij vastlegde in deze documentaire.
Bill Burr: Paper Tiger (dinsdag 10/09, Netflix) Stand up-special van komiek Bill Burr, op Netflix ook verantwoordelijk voor de animatieserie F is for Family. Hij grapt onder meer over de huidige politieke correctheid.
Terrace House: Tokyo 2019-2020 (dinsdag 10/09, Netflix) Nieuw hoofdstuk uit de Terrace House-reeks van Japanse realityshows. Zes vreemden delen een groot huis in Tokio en zoeken onder hetzelfde dak naar liefde.
The Deuce S03 (dinsdag 10/09, Ziggo) Het laatste seizoen speelt zich af in de jaren tachtig. Het 'gouden tijdperk' van de seksindustrie lijkt echt voorbij en Times Square wordt geteisterd door criminaliteit. Bekijk de trailer.
STHLM Requiem (woensdag 11/09, Ziggo) Zweeds misdaaddrama over een criminologe die aan de slag gaat voor een speciaal team van de politie in Stockholm en met enige scepsis wordt ontvangen. Bekijk de trailer.
What Happened on September 11 (woensdag 11/09, Ziggo) Korte documentaire waarin de aanslag op het World Trade Center wordt toegelicht. Afkomstig van producent en regisseur Amy Schatz (Song of Parkland).
The I-Land (donderdag 12/09, Netflix) Miniserie in de stijl van Lost en The Hunger Games. Tien jonge mensen worden wakker op een onbekend eiland, en komen daar voor gevaarlijke uitdagingen te staan. Bekijk de teaser.
The Mind, Explained (donderdag 12/09, Netflix) Documentairereeks over de werking van het menselijk brein, van dromen tot angststoornissen. Oscarwinnares Emma Stone (Maniac) is in de serie te horen als de voice-over.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!