Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Arrow, Daredevil, The Lawyer en meer

  •  
18-10-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Daredevil S03
Naast Making A Murderer S02 verschijnen vandaag nog onder meer Daredevil S03, Haunted en Wanderlust op Netflix. Morgen gaat The Lawyer van start op NPO 3 en na het weekend volgen Bodyguard (Netflix) en De Ridder (Videoland).
Daredevil S03 (vandaag 19/10, Netflix) Matt Murdock (Charlie Cox) gaat als Daredevil de strijd aan met de uit de gevangenis vrijgelaten Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) en krijgt ook te maken met een dubbelganger. Bekijk de trailer.
Making A Murderer S02 (vandaag 19/10, Netflix) In tien nieuwe afleveringen toont Netflix het proces na de controversiële veroordeling van Steven Avery. Gaat het zijn advocaat lukken om hem alsnog vrij te krijgen? Lees de recensie.
Hip Hop Evolution S02 (vandaag 19/10, Netflix) Tweede seizoen van de docu-serie waarin rapper Shad Kabango met collega's, DJ's en muziekbonzen praat over de evolutie die de hiphop doormaakte sinds de jaren zeventig.
Wanderlust (vandaag 19/10, Netflix) Toni Collette legt een radicaal voorstel neer bij haar echtgenoot: misschien wordt het tijd om met andere mensen naar bed te gaan? De complete BBC-serie staat nu op Netflix. Lees de recensie.
Haunted (vandaag 19/10, Netflix) In elke aflevering van Haunted vertelt iemand over zijn of haar trauma na een bovennatuurlijke ervaring en daarna wordt de kijker getrakteerd op een zo realistisch mogelijke reconstructie. Bekijk de trailer.
The Night Comes For Us (vandaag 19/10, Netflix) Keiharde actiefilm uit Indonesië over een man die een jong meisje beschermt. De hoofdrol is voor Joe Taslim, die hier na The Raid weer wordt herenigd met Iko Uwais. Bekijk de trailer.
Ask the Doctor (vandaag 19/10, Netflix) In deze nieuwe documentaireserie delen drie artsen hun expertise, terwijl ze medische fabels ontkrachten en allerlei behandelingsmethoden voor onder meer allergieën en slaapproblemen uittesten.
Derren Brown: Sacrifice (vandaag 19/10, Netflix) Nieuw experiment van illusionist Derren Brown (The Push). In Sacrifice probeert hij een man te manipuleren tot het punt waarop hij bereid is zijn leven te geven voor een onbekende.
Best.Worst.Weekend.Ever (vandaag 19/10, Netflix) Komische kinderserie bestaande uit acht afleveringen. Verschillende tieners plannen een reisje naar Comic-Con om hun idool te ontmoeten, maar er treden wat complicaties op.
Trauma (vandaag 19/10, NPO Start Plus) Een chirurg krijgt het aan de stok met de vader van een patiënt die hij niet kon redden. Alle afleveringen op NPO Start Plus. Een première op televisie is nog niet aanstaande. Lees hier meer.
Lore S02 (vandaag 19/10, Amazon) Zes nieuwe afleveringen van Lore, een tv-adaptatie van de gelijknamige podcast van Aaron Mahnke, waarin telkens gezocht wordt naar de waarheid achter macabere mythes en folklore. Bekijk de trailer.
Arrow S07 (zaterdag 20/10, Netflix) Aan de start van het zevende seizoen moet Oliver Queen (Stephen Amell) zich zonder masker staande zien te houden in gevangenis. Vanaf morgen elke week een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer.
The Lawyer (zaterdag 20/10, NPO 3) De maker van The Bridge en Marcella komt met een serie over een advocaat (Alexander Karim) die uit is op wraak. Hij infiltreert de organisatie van de man die zijn ouders vermoordde. Bekijk de trailer.
En de kijktips voor na het weekend.....
Adam Sandler: 100% Fresh (dinsdag 23/10, Netflix) Na een aantal speelfilms komt Adam Sandler nu met een nieuwe special voor Netflix. Hij brengt zijn komische muzikaliteit naar clubs, concertzalen en een metrostation. Bekijk de trailer.
My Dinner with Hervé (dinsdag 23 /10, Ziggo) Biografische film met drievoudig Emmy-winnaar Peter Dinklage (Game of Thrones) als de Franse acteur Hervé Villechaize, bekend van James Bond en Fantasy Island. Bekijk de trailer.
Bodyguard (woensdag 24/10, Netflix) De grote tv-hit van de BBC komt bij ons naar Netflix. Lijfwacht David (Richard Madden) leeft op gespannen voet met de politica (Keeley Hawes) die hij juist zou moeten beschermen. Bekijk de trailer.
De Ridder (woensdag 24/10, Videoland) Na twee politieseries (Flikken Gent, Witse) komt Videoland nu met een uit België afkomstige juriste. Clara Cleymans speelt een advocate die inmiddels werkt als openbaar aanklager. Lees hier meer.
Great News S02 (donderdag 25/10, Netflix) Een ambitieuze verslaggeefster krijgt op haar werk te maken met een nieuwe stagiair: haar eigen moeder. De sitcom is afkomstig van de makers van Unbreakable Kimmy Schmidt en 30 Rock.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!