de Lagarde

Kijktips voor het weekend: The Pier, Ares, Sex Education en nog veel meer

  •  
16-01-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
The Pier S02
Volgende week start Avenue 5 bij Ziggo en verder worden Arrow en Supergirl hervat op Netflix.
Ares (vrijdag 17/01, Netflix) Eerste Nederlandse Netflix Original, waarin de studenten Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot) toetreden tot een geheim genootschap met een duister geheim. Lees de recensie.
Sex Education S02 (vrijdag 17/01, Netflix) Komische serie uit Groot-Brittannië, waarin de onervaren Otis (Asa Butterfield), die vorig seizoen een sekskliniek voor tieners opzette, nu een vriendin heeft. Lees de recensie.
A Fall from Grace (vrijdag 17/01, Netflix) Serieuze misdaadfilm van Tyler Perry, vooral bekend van zijn komische films over Madea, waarin een vrouw de moord op haar man bekent, maar haar advocaat sceptisch blijft.
Hip Hop Evolution S04 (vrijdag 17/01, Netflix) Documentaire over de evolutie van hiphop door de jaren heen. Met in dit seizoen aandacht voor artiesten als The Neptunes, Missy Elliott, T.I. en de opkomst van mixtapes.
Nailed It! Germany (vrijdag 17/01, Netflix) Komische realityshow waarin amateur-bakkers allerlei culinaire kunstwerken moeten namaken. Na edities uit Mexico, Spanje en Frankrijk volgt er nu een Duitse incarnatie.
Occupied S02 (vrijdag 17/01, NPO Start Plus) Politieke thriller waarin Noorwegen besluit de productie van gas en olie stil te leggen, waarna Rusland een invasie begint. Is de duurste Noorse tv-serie ooit. Bekijk de trailer.
Little America (vrijdag 17/01, Apple) Anthologie met inspirerende verhalen over de levens van immigranten met verschillende achtergronden. Afkomstig van de makers van The Big Sick en Master of None. Bekijk de trailer.
Diary of a Future President (vrijdag 17/01, Disney) Coming-of-age-serie over een jonge latina die vastbesloten is president van Amerika te worden. Gina Rodriguez (Jane the Virgin) speelt haar als volwassene. Bekijk de trailer.
Smeris S05 (zondag 19/01, NPO 3) In het vijfde en laatste seizoen begeven de agenten uit Tilburg zich op Bonaire, waar ze een kunstroof proberen op te lossen. Is al te zien op NPO Start Plus en straks ook wekelijks op televisie.
The Pier S02 (zondag 19/01, Ziggo) Na de mysterieuze dood van Oscar gaan zijn vrouw en zijn maîtresse samen op onderzoek uit. De serie werd bedacht door Alex Pina, bekend van La Casa de Papel op Netflix. Bekijk de trailer.
Avenue 5 (maandag 20/01, Ziggo) Komische HBO-serie waarin Hugh Laurie gestalte geeft aan de kapitein van een enorm ruimteschip dat toeristen vervoert. Afkomstig van de bedenker van de HBO-serie Veep. Bekijk de trailer.
The Family (maandag 20/01, Videoland) Thrillerserie van Jenna Bans (Good Girls, Grey's Anatomy) waarin een slinkse burgemeester (Joan Allen) te maken krijgt met de terugkeer van haar doodgewaande zoon. Bekijk de trailer.
Family Reunion S02 (maandag 20/01, Netflix) Traditionele familiesitcom van een van de schrijvers van Family Matters, waarin een Afro-Amerikaans gezin vanuit de grote stad naar een plaatsje in het zuiden is verhuisd.
Arrow S08 (maandag 20/01, Netflix) Oliver Queen probeert als superheld Green Arrow zijn stad te beschermen. Het achtste seizoen wordt hervat met de 'crisis on infinite earths' cross-over waarin allerlei helden verenigen.
Supergirl S05 (dinsdag 21/01, Netflix) Melissa Benoist geeft gestalte aan Kara Danvers, het nichtje van Superman. Het vijfde seizoen wordt hervat met een aflevering waarin Jon Cryer terugkeert als superschurk Lex Luthor.
Fortune Feimster: Sweet & Salty (dinsdag 21/01, Netflix) Stand-up special van Fortune Feimster (The Mindy Project), die het heeft over onder meer haar ontluikende seksualiteit, haar zuidelijke roots en haar carrière.
Pandemic: How to Prevent an Outbreak (woensdag 22/01, Netflix) Documentaireserie over de mannen en vrouwen die voorop gaan in de strijd tegen griep en daarmee de volgende wereldwijde uitbraak willen stoppen.
October Faction (donderdag 23/01, Netflix) Familiedrama over een getrouwd echtpaar dat jaag op verborgen monsters. Ze keren terug naar hun kinderen in New York die zo hun eigen problemen hebben. Bekijk de trailer.
The Ghost Bride (donderdag 23/01, Netflix) Bovennatuurlijke dramaserie die zich afspeelt in het Maleisië van de 19e eeuw. Een jonge vrouw belandt in het hiernamaals en raakt daar verwikkeld in een moordmysterie.
Airplane Mode (donderdag 23/01, Netflix) Komische film uit Brazilië over een influencer die wordt gedwongen tijd door te brengen op de boerderij van opa, om af te kicken van haar bovenmatige social media-gebruik.
Alex Fernandez: The Best Comedian in the World (donderdag 23/01, Netflix) Stand-up special van de Mexicaanse komiek Alex Fernandez, die naast alle grappen ook een intieme anekdote over zijn broer vertelt.
Saint Seiya: Knights of the Zodiac S02 (donderdag 23/01, Netflix) Japanse animatieserie waarin de Ridders van de Zodiac de reïncarnatie van een godin beschermen, maar te maken krijgen met een duistere profetie.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!