Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: Apostle, The Romanoffs en meer

  •  
11-10-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Apostle
Netflix voegt vandaag de miniserie The Haunting of Hill House toe, plus de speelfilm Apostle. Amazon pakt uit met de eerste twee afleveringen van The Romanoffs.
The Haunting of Hill House (vandaag 12/10, Netflix) Vijf broers en zussen groeiden op in een spookhuis, waar ze als volwassenen weer samenkomen. Michiel Huisman speelt één van de hoofdrollen in de miniserie. Lees de recensie.
Feminists: What Were They Thinking? (vandaag 12/10, Netflix) Aan de hand van foto's uit de jaren zeventig wordt in deze docu teruggeblikt op de opkomst van het feminisme. Ook met bijdragen van Jane Fonda en Lily Tomlin.
The Curious Creations of Christine McConnell (vandaag 12/10, Netflix) Lekkermakertje voor Halloween: bakker en kunstenaar Christine McConnell laat in deze serie een aantal qua vormgeving verontrustende lekkernijen zien.
Errementari: The Blacksmith and the Devil (vandaag 12/10, Netflix) Spaanse horrorfilm gebaseerd op een Baskische fabel. Een norse smid houdt de duivel gevangen, totdat een jong weesmeisje hem per ongeluk weer vrijlaat.
Apostle (vandaag 12/10, Netflix) Dan Stevens reist naar een afgelegen eiland, om zijn zus te bevrijden uit de handen van sekteleider Michael Sheen. De horrorfilm werd geregisseerd door Gareth Evans, bekend van The Raid. Bekijk de trailer.
FightWorld (vandaag 12/10, Netflix) Docu-serie over de vele vechttechnieken die gebruikt worden in culturen van over de hele wereld. De presentatie is in handen van acteur Frank Grillo (Wheelman), zelf ook fanatiek vechtsporter.
ReMastered (vandaag 12/10, Netflix) Docu-serie waarin allesbepalende momenten uit de levens van bekende muzikanten onder de loep worden genomen. Met in deze aflevering de mislukte moordaanslag op Bob Marley. Bekijk de trailer.
The Romanoffs (vandaag 12/10, Amazon) Anthologie van de bedenker van Mad Men, met acht verhalen over (mogelijke) afstammelingen van de beroemde Romanov-familie. Vandaag de eerste twee van acht afleveringen. Bekijk de trailer.
Trust Me (vandaag 12/10, Videoland) Jodie Whittaker (Doctor Who) speelt een onterecht ontslagen verpleegster, die de identiteit van een vriendin aanneemt en ergens anders aan de slag gaat als dokter. Vier afleveringen. Bekijk de trailer.
Dynasty S02 (zaterdag 13/10, Netflix) Welke personages hebben de vurige cliffhanger van het vorige seizoen overleefd? Vanaf morgen verschijnt weer elke week een nieuwe aflevering van de beroemde soapserie op Netflix. Bekijk de trailer.
Meiden van de Herengracht (maandag 15/10, Videoland) Wendy (Fockeline Ouwekerk), Hanna (Sarah Chronis) en Nico (Kim Pieters) proberen hun chaotische (liefdes)levens te combineren met hun drukke carrières. Lees hier meer.
Camping (maandag 15/10, Ziggo) Twaalf jaar na het einde van Alias keert Jennifer Garner terug naar tv. Ze speelt een obsessieve vrouw die haar perfect georganiseerde kampeeruitje plots vreselijk uit de hand ziet lopen. Bekijk de trailer.
Black Lightning S02 (dinsdag 16/10, Netflix) Het tweede seizoen van Black Lightning is vanaf dinsdag wekelijks te zien. Volgende week keert ook Arrow weer terug en Supergirl en Legends of Tomorrow zouden snel moeten volgen.
Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up (dinsdag 16/10, Netflix) Ron White brak ooit door met de Blue Collar Comedy Tour. Hij stapt nu met zijn kenmerkende sigaar en glas whisky het podium op voor een eerste Netflix-special.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!