Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktips voor het weekend: 13 Reasons Why, Peaky Blinders en Below the Surface

  •  
22-08-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Peaky Blinders S05
Op maandag verschijnt er ook een nieuwe special van Dave Chappelle op Netflix, en kun je bij Ziggo en Videoland kijken naar een serie van de bedenker van Castle.
13 Reasons Why S03 (vrijdag 23/08, Netflix) De verhaallijn rond Hannah Baker, waar het tienerdrama destijds mee opende, is afgesloten en het derde seizoen draait nu om een volledig nieuwe misdaad. Bekijk de trailer.
Hero Mask S02 (vrijdag 23/08, Netflix) Japanse anime waarin een openbaar aanklager en een SSC-agent na een reeks sterfgevallen stuiten op een samenzwering omtrent zeer geavanceerde biomaskers. Lees de recensie.
Rust Valley Restorers (vrijdag 23/08, Netflix) Canadese realityshow over een verzamelaar van auto's die samen met zijn beste vriend en zijn zoon zijn uiterste best doet om old-timers in hun oude glorie te herstellen.
Below the Surface S02 (vrijdag 23/08, NPO Start Plus) Het eerste seizoen van de Deense thriller draaide om de gijzeling van een metrostel, en in het nieuwe seizoen nemen terroristen een veerboot over. Bekijk de trailer.
Grenslanders (zondag 25/08, NPO Start Plus) Thrillerserie waarin een Rotterdamse agente en een Antwerpse psycholoog verwikkeld raken in een eng mysterie rond mensensmokkel en vreemde rituelen. Bekijk de trailer.
Peaky Blinders S05 (zondag 25/08, BBC One) Wie niet kan wachten op de Netflix-release van het vijfde seizoen: vanaf zondag verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van Peaky Blinders op BBC One. Bekijk de trailer.
Dave Chappelle: Sticks & Stones (maandag 26/08, Netflix) Alweer vijfde Netflix-special van Dave Chappelle, die onder meer grappen maakt over schandalen rond beroemdheden en de opioïdencrisis. Bekijk de trailer.
Ballers S05 (maandag 26/08, Ziggo) Komische dramaserie met Dwayne 'The Rock' Johnson (nu in de bios te zien in Hobbs & Shaw) als een voormalig topatleet die inmiddels werkt als financieel manager. Bekijk de trailer.
Take Two (maandag 26/08, Videoland en Ziggo) Komische misdaadserie van de maker van Castle, over een aan lager wal geraakte tv-actrice die een zeer onwaarschijnlijk duo vormt met een privé-detective. Bekijk de trailer.
Million Pound Menu (dinsdag 27/08, Netflix) Britse realityshow waarin restauranthouders de kans krijgen om een eigen pop-uprestaurant te openen, waarmee ze indruk moeten maken op zowel klanten als investeerders.
Trolls: The Beat Goes On S07 (dinsdag 27/08, Netflix) Animatieserie gebaseerd op de film van Dreamworks. Tijdens een periode van vrede in het dorp organiseert Poppy festiviteiten en probeert Branch zich te vermaken.
Kardec (donderdag 29/08, Netflix) Historische dramafilm die zich afspeelt in het katholieke Frankrijk van de 19e eeuw. Een professor richt na een seance het spiritisme op, en komt op de radar te staan van de autoriteiten.
Falling Inn Love (donderdag 29/08, Netflix) Romantische film met Christina Milian. Ze is te zien als een carrièrevrouw uit San Francisco, die samen met een knappe aannemer een oude herberg in Nieuw-Zeeland renoveert.
Workin' Moms S03 (donderdag 29/08, Netflix) Canadese komedieserie over vier moeders die na de geboorte van hun kind weer aan de slag moeten, en merken dat hun terugkeer op de werkvloer niet vrij is van problemen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!