Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktip (voor Narcos-fans): Finding Escobar’s Millions

  •  
11-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Finding-Escobar_s--Millions_El-Espectador_Pablo-Escobar
Narcos-liefhebbers kunnen hun hart ophalen met een nieuwe documentairereeks over de miljoenen van Pablo Escobar.
Finding Escobar's Millions voelt als een epiloog van de populaire Netflix-serie, maar dan met echte mensen. Geen acterende criminelen en figuranten, maar de echte bad guys en de echte inwoners van de gevaarlijke wijken in Medellín van wie je nooit weet of ze te vertrouwen zijn.
Pablo Escobar verdiende in de jaren 80 zo’n 50 miljoen dollar per dag, wat heeft geleid tot een geschat vermogen van 50 miljard dollar(!) ten tijde van zijn dood in 1993. Maar waar is al dat geld gebleven? Twee voormalige CIA-agenten gaan samen met twee Amerikaanse DEA-agenten die destijds Escobar wisten te overmeesteren – ring a bell: bekend van Narcos – op zoek naar het geld dat Escobar destijds, zo gaat het verhaal, op geheime plekken heeft verstopt.
In barrio Pablo Escobar, de wijk in Medellin die de drugsbaron liet bouwen en waar het nog steeds wemelt van zijn criminele volgelingen, proberen Doug en Ben het vertrouwen te winnen van drugscrimelen door zich voor te doen als documentairemakers. Het is het begin van een fascinerende zoektocht naar de drugsmiljoenen van Escobar, welke natuurlijk naadloos aansluit bij de hype die is ontstaan rond de Netflix-serie Narcos.
Finding Escobar’s Millions: Maandag 11 december, Discovery, 22:30 uur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!