Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kijktip: The Fall S3 (BBC)

29-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7341113-high_res-.jpg
Detective Stella Gibson in het derde seizoen The Fall.
 
Gillian Anderson (ja, agent Scully uit The X-Files ) is terug als detective Stella Gibson in het derde seizoen The Fall (waarschuwing, we gaan een paar spoilers weggeven nu!). Wat was er ook weer gebeurd aan het einde van de tweede reeks? Spector (Jamie Dornan bekend uit Fifty Shades of Grey ) werd neergeschoten en we wisten niet of hij het overleefde. Spector zien we gewoon terug in de trailers van de derde reeks – hij is er weer bij, kunnen we concluderen. Agendatechnisch bleek het voor Dornan handig om de derde reeks in Belfast te schieten en aldus geschiedde. ‘Spector is met spoed naar het Belfast General Hospital gebracht, waart doktors Joe O'Donnell ( Richard Coyle ) en zuster Kiera Sheridan (Aisling Bea) vechten voor zijn leven,’ aldus de BBC in een aankondiging.
Aardig detail: in 2014 nam Endemol The Fall-productiehuis Artists Studio over. En zo werd de zeer succesvolle politieserie (naar de eerste reeks keken 4 miljoen Britten!) toch ook een beetje Nederlands.
The Fall S3, donderdag 29 september, BBC 2, 22:00 uur
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!