Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Keizersvrouwen komt naar NPO Start Plus

  •  
28-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
Keizersvrouwen
Bekijk de trailer voor de dramaserie met Karina Smulders, die ook van week tot week te volgen is op NPO 3.
De nieuwe Nederlandse serie Keizersvrouwen is binnenkort niet alleen wekelijks te volgen op televisie en NPO Start: het seizoen wordt op de dag van de eerste uitzending ook in zijn geheel toegevoegd aan het online aanbod op NPO Start Plus. Het drama volgt Xandra Keizer (Karina Smulders), die haar oude vriendin Pamela (Imanuelle Grives) helpt met het organiseren van een event voor haar internationale escortbureau. Vervolgens wordt ze meegezogen in Pamela’s wereld vol seks, drugs en geweld, een wereld die ze jaren geleden met veel moeite ontvluchtte. Ze krijgt onder meer te maken met haar criminele moeder, en moet een gevaarlijk dubbelleven leiden in de hoop haar man en dochter buiten schot te kunnen houden. Ook Susan Radder en Hilde van Mieghem hebben rollen.
Keizersvrouwen verschijnt 10 november in zijn geheel op NPO Start Plus en is daarnaast ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!