Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kees & Co S09 verschijnt op 30 maart

  •  
06-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kees & Co S09
Simone Kleinsma krijgt in het negende seizoen van Kees & Co gezelschap van Chantal Janzen.
Simone Kleinsma is eind volgende maand te zien in een nieuw seizoen van Kees & Co. De serie kwam in 2006 ten einde, maar wordt dit jaar weer hervat met een negende reeks. Het verhaal pakt de draad twintig jaar later op: Kees (Kleinsma) bezoekt haar in Spanje woonachtige dochter Anne, maar eenmaal terug in Nederland ontdekt ze dat haar zoon Rudie (Tibor Lukács vervangt de met acteren gestopte Tjon Pian Gi) en zijn vriendin Coosje (Chantal Janzen) het hele huis hebben ingenomen. Coosje heeft ook haar twee puberkinderen Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel) uit een vorig huwelijk bij haar ondergebracht. En dus moet Kees opnieuw structuur zien aan te brengen in alle gezinschaos, waarbij ze dit keer hulp krijgt van haar buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom).
Alle afleveringen van het negende seizoen van Kees & Co zijn vanaf 30 maart te bekijken op Videoland. De serie is vanaf die dag ook wekelijks te zien op RTL 4.
Foto credit: Valentina Vos
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!