Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Katja Herbers scoort rol in Westworld S02

  •  
12-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
Katja Herbers
Katja Herbers krijgt opnieuw een rol in een HBO-serie. Ze wordt onderdeel van de vaste cast van Westworld.
Herbers speelt geen robot, maar een veelvuldige bezoeker van Westworld, genaamd Grace. Ze bezoekt het park op het moment dat er – zoals te zien was in de seizoensfinale – chaos uitbreekt. Eerder werden gastrolspelers Talulah Riley (gastvrouw Angela) en Louis Herthum (de vader van Dolores) al gepromoveerd tot ‘regulars’, maar Herbers is het eerste volledig nieuwe vaste castlid voor seizoen twee. De Nederlandse actrice was onlangs ook op HBO te zien in het derde en laatste seizoen van The Leftovers. Daarnaast dook ze eerder op in een aantal afleveringen van The Americans. Binnenkort maakt ze haar opwachting als de vrouw van terrorist Ted Kaczynski (Paul Bettany) in de nieuwe serie Manhunt op Discovery.
Het tweede seizoen van Westworld gaat deze maand in productie en verschijnt in 2018 op televisie. De makers van de serie zijn later deze maand ook aanwezig op Comic-Con.
Lees ook de recensie van Westworld en luister naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!