Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Katja Herbers gecast in pilot voor Evil

  •  
15-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De potentiële serie van de makers van The Good Wife wordt naar verluidt iets in de stijl van The X-Files.
Volgens The Hollywood Reporter krijgt Katja Herbers de vrouwelijk hoofdrol in de pilot voor de CBS-serie Evil. Ze geeft in de proefaflevering gestalte aan Kristen Benoist, een sceptische forensisch psycholoog die voor de kerk een aantal bovennatuurlijke zaken onderzoekt, om te achterhalen of er toch een wetenschappelijke verklaring mogelijk is. Een rol die doet denken aan die van Gillian Anderson in The X-Files dus. Benoist krijgt tijdens haar werk hulp van twee andere personages, een priester in opleiding en een aannemer, maar die rollen zijn nu nog niet gecast. De pilot werd geschreven door Michelle en Robert King, de bedenkers van het inmiddels geëindigde The Good Wife (te zien op Netflix) en de nog steeds lopende spin-off The Good Fight (te zien bij Videoland).
Katja Herbers speelde eerder al bijrollen in Amerikaanse series als The Leftovers en Manhunt: Unabomber. Ook was ze te zien in het tweede seizoen van Westworld.
Foto credit: IMDb
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!