Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Katherine Langford gecast in Cursed

  •  
13-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Cursed
De actrice uit 13 Reasons Why krijgt de hoofdrol in een nieuwe vertelling van de King Arthur-legende.
Katherine Langford gaf in de eerste twee seizoenen van 13 Reasons Why gestalte aan Hannah Baker. Ze keert echter niet terug voor het derde seizoen , waardoor ze nu de hoofdrol in Cursed op zich kan nemen. De Netflix-serie is een nieuwe variant op het verhaal van King Arthur, waarin Langford te zien zal zijn als The Lady of the Lake. Aan de start van het verhaal gaat ze echter nog door het leven als Nimue, een tiener die na de dood van haar moeder de opdracht krijgt om Merlijn te vinden en een magisch zwaard (Excalibur dus) af te leveren. Onderweg treft ze een onverwachte bondgenoot in een jonge Arthur. De serie wordt gebaseerd op het gelijknamige - nog niet in de winkels verschenen - young adult-boek van Tom Wheeler ( Puss in Boots ) en Frank Miller ( Sin City ).
Netflix heeft tien afleveringen van Cursed in bestelling staan. Wanneer de serie op televisie debuteert is niet bekend, maar het boek verschijnt in de herfst van 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!