Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kate Beckinsale gecast in The Widow

  •  
04-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Kate Beckinsale krijgt de hoofdrol in The Widow, een Amazon-serie die gedeeltelijk wordt opgenomen in Rotterdam.
Beckinsale geeft in de achtdelige drama / thrillerserie gestalte aan Georgia Wells, een vrouw die haar oude leven definitief achter zich heeft gelaten en opnieuw is begonnen. Nadat ze haar 'overleden' echtgenoot op het nieuws voorbij ziet komen, gaat ze op zoek naar antwoorden, waarvoor ze uiteindelijk afreist naar het gevaarlijke Congo in Afrika. Beckinsale was onlangs met Chloe Sevigny te zien in Love & Friendship, een film die in Amerika werd uitgegeven door Amazon. Bij het grote publiek is de Britse actrice vooral bekend van haar rol als vampier Selene in de Underworld -films van haar echtgenoot Len Wiseman. Verder speelde ze ook filmster Ava Gardner in The Aviator van Martin Scorsese. Haar nieuwe tv-serie werd bedacht door Harry en Jack Williams (The Killing), die momenteel ook de serie Fleabag produceren voor Amazon.
The Widow is een coproductie van Amazon en het Britse ITV. De opnamen beginnen nog deze maand in Zuid-Afrika, Wales en Rotterdam. Wanneer de serie op televisie zal verschijnen is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!