Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jurassic World: Dominion: uitgestorven

  •  
09-06-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Jurassic World: Dominion
Die dino’s, dat blijkt wel uitgewerkt. Het is een behoorlijke actiefilm, maar het is niet meer dan James Bond plus reptielen.
Foto credits: Universal Pictures
De vorige film was beslist ok, maar je vroeg je wel af wat er hierna nog moest volgen. Samenvatting: het is een reünie van de acteurs uit de eerste films: Laura Dern, Sam Neill en de ubercoole Jeff Goldblum, die bewijst dat cool zijn ook sleets kan raken.
Jurassic World: Dominion
Waar gaat het over: een rare combi van de Indiana Jones -films, (eveneens van Spielberg), waar herhaaldelijk aan wordt gerefereerd, en een soort kritiek op Facebook/Google/Apple. Want die man met het kortgeknipte haar, dat moet toch wel bijna Tim Cook zijn? Of niet?
Jurassic World: Dominion
De one-liners zijn best leuk, maar de eco-boodschap erg vermoeiend - ja, de planeet gaat eraan, maar wat heeft het meedraven van dino’s met een assortiment hedendaagse beesten daar in hemelsnaam mee te maken? Het set-design is wel geweldig: wat een gave decors!
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Jurassic World: Dominion
Het is een goede popcornfilm, maar relevant voelt het niet meer. Dat dino-beestje Blue is niet boeiend en de totaal verwaarloosde Chris Pratt ( The Terminal List ) ook niet. Qua blockbusters ben je beter af bij Top Gun: Maverick.
Jurassic World: Dominion draait vanaf 9 juni 2022 in de bioscoop
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!