Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Julianne Moore gecast in Lisey's Story

  •  
09-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De serie van Apple is een adaptatie van het boek van Stephen King en wordt geproduceerd door J.J. Abrams.
Volgens The Hollywood Reporter krijgt Julianne Moore (Still Alice) de hoofdrol in Lisey's Story, een tv-adaptatie van het gelijknamige boek van Stephen King. De serie wordt geproduceerd door J.J. Abrams (Lost, Westworld ) en krijgt acht afleveringen, die King ook nog eens allemaal zelf zal schrijven. De psychologische thriller Lisey's Story volgt de weduwe (Moore) van een schrijver, die enkele jaren na de dood van haar man wordt geconfronteerd met allerlei vreemde realiteiten en onderdrukte herinneringen. Moore is bekend van films als The Big Lebowski , The Hours en Hannibal en speelde ooit een gastrolletje in de serie 30 Rock. De actrice zou oorspronkelijk ook te zien zijn naast Robert De Niro in een nieuwe Amazon-serie van David O. Russell, maar dat project werd geschrapt.
Lisey's Story zal straks te zien zijn op Apple TV+, de nieuwe VOD-dienst van Apple die dit najaar wordt gelanceerd. Lees hier meer over de VOD-plannen van Apple.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!