Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Julia Roberts te zien in Today Will Be Different

  •  
17-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
4277345769
Julia Roberts maakt een uitstapje naar televisie. Ze tekent voor de hoofdrol in de miniserie Today Will Be Different.
De serie is een adaptatie van het gelijknamige boek van Maria Semple, die zelf het scenario schrijft en produceert. Today Will Be Different volgt huismoeder Eleanor Flood (Roberts) tijdens één van de meest chaotische dagen uit haar leven. Juist de dag waarop ze zich voorneemt om het eens rustig aan te doen, wordt compleet in de war geschopt door haar zogenaamd zieke zoon, haar dolende man en een ex-collega die op het punt staat om een vernietigend boek uit te brengen. Roberts is bekend van bioscoopfilms als Pretty Woman en Erin Brockovich, maar onlangs was ze ook te zien in de televisiefilm The Normal Heart op HBO. Semple heeft meer ervaring op het gebied van televisie, want zij schreef eerder afleveringen voor komedies als Arrested Development en Mad About You. Bij welke zender de miniserie ondergebracht zal worden is nog niet bekend.
Today Will Be Different is het eerste tv-project van Annapurna Pictures, het productiebedrijf van Megan Ellison. De dochter van miljardair Larry Ellison ontving als filmproducent eerder Oscarnominaties voor films als Zero Dark Thirty , Her en American Hustle.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!