Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Judge Judy krijgt biografische serie

  •  
03-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image
De bekendste televisierechter ter wereld krijgt een eigen dramaserie. CBS is bezig met Her Honor , een project gebaseerd op het leven van Judy Scheindlin, beter bekend als Judge Judy.
In Her Honor volgen we de jongste rechter in New York, die zich op haar werk bezighoudt met familiegeschillen, maar thuis haar leven niet op orde lijkt te krijgen. Volgens Variety schrijft Michael Chernuchin het script voor de pilot, in samenwerking met Scheindlin zelf. Ook Chernuchin heeft verstand van de wet: hij schreef jarenlang voor Law & Order en is momenteel de showrunner van Chicago Justice. Scheindlin is heden ten dage een van de best betaalde tv-persoonlijkheden. Haar programma startte in 1996 en werd onlangs verlengd tot 2020. Onder haar oude contract verdiende ze 47 miljoen dollar per jaar en inmiddels is dat bedrag nog verder omhoog gegaan.
Met Her Honor stapt Scheindlin voor het eerst buiten de reality-tv. Behalve dit project heeft CBS ook het gelijksoortige Bull in ontwikkeling: een dramaserie gebaseerd op het vroege leven van tv-psycholoog Dr. Phil.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!