Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Judd Apatow wil geen Freaks & Geeks reünie

  •  
18-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
1445382852
Judd Apatow ziet een revival van Freaks & Geeks niet gebeuren. De cultserie kreeg tot ongenoegen van de fans maar één seizoen.
Het komische tienerdrama van Paul Feig ( Bridesmaids ) speelt zich af op een middelbare school, waar Linda Cardellini ( Bloodline ) als brave geek begint op te trekken met de freaks. De serie bevat tevens vroege rollen van James Franco, Seth Rogen en Jason Segel. Nu series als Gilmore Girls weer comebacks maken, krijgt producent Apatow steeds vaker de vraag of er een terugkeer mogelijk is. Hij laat nu weten geen nieuwe afleveringen te willen maken, omdat hij erg tevreden is over het einde van de serie en geen risico wil nemen met een eventuele reünie, hoewel hij naar eigen zeggen de deur nooit helemaal dicht zou doen. Apatow produceert momenteel Girls en het aankomende Crashing op HBO en de serie Love op Netflix. Hij is als tv-maker fan van beide zenders, omdat afleveringen daar langer mogen duren, er geen reclames zijn en series nooit per direct worden stopgezet terwijl een seizoen nog in volle gang is.
Freaks & Geeks is in Nederland momenteel te streamen op Netflix. Het door Judd Apatow geproduceerde Crashing gaat op 19 februari in première op HBO.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!