Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

John Mulaney en Nick Kroll doen Broadway

  •  
10-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4069925079
De Amerikaanse komieken John Mulaney en Nick Kroll spelen twee van hun populaire typetjes in de theatershow Oh, Hello Broadway.
Gil Faizon (Kroll) en George St. Geegland (Mulaney) zijn twee oude mannen uit Manhattan die nergens verstand van hebben, maar wel altijd hun mening verkondigen. Het duo was eerder te zien in Kroll Show op Comedy Central en mocht opdraven in de talkshows van Seth Meyers en Conan O’Brien. Kroll en Mulaney stonden als de typetjes een tijd lang te spelen voor uitverkochte zalen in New York en maakten daarna een landelijke tournee. De theatershow werd gefilmd voor Netflix. Van Mulaney is ook de stand-up comedyshow The Comeback Kid te zien bij de streamingdienst. Kroll werkt voor Netflix aan de animatieserie Big Mouth.
Oh, Hello Broadway is vanaf 13 juni te zien. Netflix wil naast stand-up comedy ook meer andersoortige theatershows aan gaan bieden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!